Gjumashi
Thjeshte me Afer :)
- Anëtar
- Jan 28, 2023
- Postime
- 5,264
- Pikët
- 113
po ta ngacmosh dhe pak dhe te fletë per Yjet lolRri nashi se do më lesh pa gjumë me kto dyshimet e tua të ndrrimit të mëndjeve![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !po ta ngacmosh dhe pak dhe te fletë per Yjet lolRri nashi se do më lesh pa gjumë me kto dyshimet e tua të ndrrimit të mëndjeve![]()
Jo se do flejmë pa ëndrra sotpo ta ngacmosh dhe pak dhe te fletë per Yjet lol
Uuu ci paskam harrupo ta ngacmosh dhe pak dhe te fletë per Yjet lol
Unë e kam me kontratë
komshija e mire, lene WiFi pa password lol.Unë e kam me kontratë
Atij do i ket mbaruar dhe ja ka marë komshijes wifin borxh![]()
Ku mbahet ky ,rri tër natën zgjuar po ja la pa kod komshijakomshija e mire, lene WiFi pa password lol.
po po. per ate rri rri dhe zhduket. shef ku ka me shume sinjalKu mbahet ky ,rri tër natën zgjuar po ja la pa kod komshija![]()
Ikën me shpejtësinë e erës ,nuk pret as jeshilen po direkt sa del e kuqjapo po. per ate rri rri dhe zhduket. shef ku ka me shume sinjal
Ku mbahet ky ,rri tër natën zgjuar po ja la pa kod komshija![]()
Ngelem ne dritare si Deda Nshtyllepo po. per ate rri rri dhe zhduket. shef ku ka me shume sinjal
s'jam komshija uneJo shpirti
Ti?![]()
A bro se ma bone barkun vija vija si linja internetis'jam komshija une