- Anëtar
- Aug 21, 2011
- Postime
- 35,724
- Pikët
- 113
A ke qejf per ndonje ban?Me nje Penallti pa dinjitet.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !A ke qejf per ndonje ban?Me nje Penallti pa dinjitet.
Mire ia beri Norvegjia, e coi shpiMe nje Penallti pa dinjitet.
Do e kisha per nder te me beje tiA ke qejf per ndonje ban?![]()
Shyqyr Zotit qe jam shkeputur nga futbolli se kur humbi Brazili me Francen ne ‘98-en e mori vesh lagja qe po qaja une.Do e kisha per nder te me beje ti![]()
Paska qene lagje e qete .Shyqyr Zotit qe jam shkeputur nga futbolli se kur humbi Brazili me Francen ne ‘98-en e mori vesh lagja qe po qaja une.
Burrat nuk qane, e mbajten veten.Paska qene lagje e qete .
Ose nuk qane perpara teje .Burrat nuk qane, e mbajten veten.
I erdhi hakut se shume larte u kishte ikur hunda.Mire ia beri Norvegjia, e coi shpi![]()
Me seder, pra.Ose nuk qane perpara teje .
Isha me Gjermanine , nuk kisha rruge tjeter u bera me Italine.Me seder, pra.
Se s’te pyeta, ti me Italine?
S’paske faj qe gezon per largimin e Brazilit.Isha me Gjermanine , nuk kisha rruge tjeter u bera me Italine.
Nuk kam , ne fakt nuk kam asnjehere fajS’paske faj qe gezon per largimin e Brazilit.![]()
Hajt se kemi shpresa, ne 2030 do futet Shqiperia ne BE dhe Brazili do eleminoje Italine dhe Gjermanine.Nuk kam , ne fakt nuk kam asnjehere faj![]()
Paskemi shpresa ...paskemi.Hajt se kemi shpresa, ne 2030 do futet Shqiperia ne BE dhe Brazili do eleminoje Italine dhe Gjermanine.![]()
Po e shikoj