xhelozi
...
- Anëtar
- Oct 19, 2019
- Postime
- 18,932
- Pikët
- 113
kjo vlen vetem per fëmratKur ke po e po ,por edhe kur ske![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !kjo vlen vetem per fëmratKur ke po e po ,por edhe kur ske![]()
ti ke te drejte, por ne s'duam qe te kuptojme. ndoshta do ndryshoje kur do hyme ne Europe lolDhe kur kam eee![]()
Je bo famoz nashi re llaqiiUn kisha koh pa hy ne nforum mer![]()
Aq sa gjyshja jeme di te kendoje kenget e Unikkatilitti ke te drejte, por ne s'duam qe te kuptojme. ndoshta do ndryshoje kur do hyme ne Europe lol
Ça zbulove noi gje interesante Kolomb? Ndaje me ne.M'u bën katër emra forumistash. Emrat real të tyret. Po bëj list emrash për ti njohur më mirë si duken nga facebook. Çfarë njerëzish janë atje e ça njerëzish janë këtu.
Po c’te duhen?M'u bën katër emra forumistash. Emrat real të tyret. Po bëj list emrash për ti njohur më mirë si duken nga facebook. Çfarë njerëzish janë atje e ça njerëzish janë këtu.
View attachment 359445
Janë ende në proces hetimor.Ça zbulove noi gje interesante Kolomb? Ndaje me ne.![]()
Hë mo hë,vërtetkjo vlen vetem per fëmrat![]()
Esht mbush forumi me ShiksaJanë ende në proces hetimor.![]()
Lool xDLuc po bën listën për dasmën?![]()
Po kot, t'i njoh. Të kuptoj sa ndryshe sillen këtu, dhe sa ndryshe sillen në facebook.Po c’te duhen?Edhe une kam pare shume emra. Po c’me duhen? As i mbaj mend tani. Arsyeja pse nuk sjell video. Ju del emri shumices.
Sa mir ja bëreti ke te drejte, por ne s'duam qe te kuptojme. ndoshta do ndryshoje kur do hyme ne Europe lol
po. na eshte bere filozof.Sa mir ja bëre![]()
Emo vertetHë mo hë,vërtet![]()
Thojshi qe po te ra gruja keqe behesh filozof , nderkohe un beqarpo. na eshte bere filozof.
Po normal qe ne fb do jene me serioz se kane familjar.Lool xD
Po kot, t'i njoh. Të kuptoj sa ndryshe sillen këtu, dhe sa ndryshe sillen në facebook.
Ky është problemi pra. Këtu kanë një maskë, kurse atje, janë me maskë tjetër.Po normal qe ne fb do jene me serioz se kane familjar.
Po ca do mesosh nga disa foto familjare? Asgje.Ky është problemi pra. Këtu kanë një maskë, kurse atje, janë me maskë tjetër.