- Anëtar
- Aug 21, 2011
- Postime
- 35,890
- Pikët
- 113
Ka ndonje deklarim te Rames lidhur me kete ceshtje?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Rama e banalizoi nuk meremi me deklarata çyrykësh tha. Tamam si bir i denjë politik i millosheviçit u soll.Ka ndonje deklarim te Rames lidhur me kete ceshtje?
Me merr njera qe kam punu ne tel tani, i kish dal ne tiktok - ksamili, dhe ishte habit sa e bukur, is that in albania me pyeste.i need to be there me thoshte lool. Okkk! Thashe pse me mori
lol
idk kishte pa nje video live. Po bukur duket online. Dhe ne vere ka gjalleri. Une isha ne Mars, ishte bosh, po mu duk i vogel. Kush e di sa crowded do jete tani.Do kete pare noi video me AI, kur te shkoj lajv ka per te te bere zile prape![]()
Edhe une per pak u genjeva dje. Ka nje familjar imi ditelindjen se shpejti dhe mendova qe meqenese do bej party, po ja coj une nje torte. Edhe u futa ne instagram per te gjetur ndonje. Kishte me dhjetera, por me pelqyen tortat e njeres edhe shkembyem mesazhe dhe ne fund me coi invoice qe te paguaja. Prita njehere, u mendova, pastaj po shihja ca reviews tek nje tjeter baker ku thoshte kini kujdes nga AI fotos. E lashe per momentin. Se te dhimbset paraja kur zhgenjehesh. S’di c’te besosh ne keto kohe.Do kete pare noi video me AI, kur te shkoj lajv ka per te te bere zile prape![]()
idk kishte pa nje video live. Po bukur duket online. Dhe ne vere ka gjalleri. Une isha ne Mars, ishte bosh, po mu duk i vogel. Kush e di sa crowded do jete tani.
Hmmm
Shkojne mbi 100$ po njehere. Ndoshta dhe 150. I wont be surprised lolBad, sa kushtojne fondant cake atje tek ju? Nje average..
Te poshtrit..Edhe une per pak u genjeva dje. Ka nje familjar imi ditelindjen se shpejti dhe mendova qe meqenese do bej party, po ja coj une nje torte. Edhe u futa ne instagram per te gjetur ndonje. Kishte me dhjetera, por me pelqyen tortat e njeres edhe shkembyem mesazhe dhe ne fund me coi invoice qe te paguaja. Prita njehere, u mendova, pastaj po shihja ca reviews tek nje tjeter baker ku thoshte kini kujdes nga AI fotos. E lashe per momentin. Se te dhimbset paraja kur zhgenjehesh. S’di c’te besosh ne keto kohe.
Ketu qenkan me shtrenjte.Shkojne mbi 100$ po njehere. Ndoshta dhe 150. I wont be surprised lol
Sa shkojne atje?? Idk une spara order fondant. Ne Shq i ke lire.Ketu qenkan me shtrenjte.
Thanks shoqe!!
E mire kjo qenka me ‘kate’