Po ti vari njëherëKam hall se sdo i dalloni se jan si fije peri haahhaahhaha
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po ti vari njëherëKam hall se sdo i dalloni se jan si fije peri haahhaahhaha
po. mbrëmë e kishte kollaje, se për Anglinë nuk vesh brekëI kan ngel vetëm të finales tani![]()
Se mbat me i hekView attachment 360820

Nuk i ftofet kollaj porta asaj ,sidomos kjo porta me të kuqe@Linda , shume i kërkon, se mos i ftohët porta![]()
I veshi pjesën e dytë dhe për Francën sa morën vetenpo. mbrëmë e kishte kollaje, se për Anglinë nuk vesh brekë![]()
Lol...se mos je Rochelais tiNa mbyten parizienet...si puna jote
Me shume pariziene ka ne La Rochelle se ne Paris, mize lisi eshte sot.
Isha ne Fort Boyard, akoma se kane hape, vazhdojne punimet
View attachment 360817
Dhe te Ile D'Aix, ishulli i preferuar i Napoleonit ku kaloi edhe ditet e fundit para se te internohej per ne Shen Helene.
View attachment 360818
PS-E njeh Cafe de la Paix?
Ne gusht atje do me gjesh por s'do kendoj 'Jalla u shemsh moj kala e Durrsit', do kendoj 'O vika deti mi lale tallaz tallaze'![]()
Po, ja ka marrë dorën. Nuk ju tregon këtyre të tjeraveI veshi pjesën e dytë dhe për Francën sa morën veten
Në fund ngeli vetëm me të anglisë![]()
Jo, Rochelais nuk jam por jam durrsak, çun deti njelloj si Les RochelaisLol...se mos je Rochelais ti
L’ile d’Aix j’aime bien. E vizitojme nje her ne 2-3 vjet.
Jo, por pashe ne gogol (kafenë) dhe e kam parasysh se ku ndodhetqenka lezetshem brenda.
Ke marr qen?Sapo erdhem ne shtepi! Ditelindja e hubbyt sot. U mblodhem gjithe familja![]()
Ver syzet e lexoje mireKe marr qen?
He mi thash se ke marr qen dhe e ke qujt hubbiVer syzet e lexoje mire
Do marrim mace , do ia vejme emrin ShushiHe mi thash se ke marr qen dhe e ke qujt hubbi![]()
Merri moj qen e quje hubbi se tingllote me najsDo marrim mace , do ia vejme emrin Shushi(kshu don djali )
ca jan kto llastiqe eSe mbat me i hekView attachment 360820
Merre vete meqe te pelqeu emriMerri moj qen e quje hubbi se tingllote me najs
Un thash se ka qit shamin qe vehet ke xhepi xhaketesca jan kto llastiqe e
Sa mire bere qe fole se merzitet me mua pastajca jan kto llastiqe e