Brekët e Argjentinës paske veshurSe mbat me i hekView attachment 360820
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Brekët e Argjentinës paske veshurSe mbat me i hekView attachment 360820
Mos e zot se e vogla ime mhan mu e jo qenin i mira dy klyshe iher i shita oer nje jave se nisi tu i olas oer muriMerre vete meqe te pelqeu emri
Veshtire se do degjosh zera.Me beni nje ze kur te bej gol Argjentina.
Sa vjece eshte e vogla?Mos e zot se e vogla ime mhan mu e jo qenin i mira dy klyshe iher i shita oer nje jave se nisi tu i olas oer muri
3Sa vjece eshte e vogla?
E pra se e kam cik si inat kur thoni “ u lidha te kem te drejte perher “Ti, asnjëherë![]()
Per pak e mora personale por po lexoj komentet dhe po bindem qe, edhe ju qe po e shihni, nuk po beni ndonje gje me te mire se mua.Veshtire se do degjosh zera.
Brekkkca jan kto llastiqe e
ta kesh me jete! Por femijet kur rriten me kafshe , behen me empatike. Duhet te kishit punuar me shume ne kete drejtim
Leje se so tu mpelqy hicBrekët e Argjentinës paske veshur![]()
Un qe jam rrit me arushen ne burrel ca perfitovata kesh me jete! Por femijet kur rriten me kafshe , behen me empatike. Duhet te kishit punuar me shume ne kete drejtim
Nuk e them më ,vetëm ti të mos kesh inatE pra se e kam cik si inat kur thoni “ u lidha te kem te drejte perher “![]()
Per inat temin eeeNuk e them më ,vetëm ti të mos kesh inat![]()
Ste ka bere derman as zorra e ujit e as artet marciale me shapka me siguri!Un qe jam rrit me arushen ne burrel ca perfitova![]()
Eh ajo zorra ujit imagjino aq shum jam rraf un me te sa u osht ngulit ne mendje e juve shokve/shiqeve te forumitSte ka bere derman as zorra e ujit e as artet marciale me shapka me siguri!
Hajt NatenEh ajo zorra ujit imagjino aq shum jam rraf un me te sa u osht ngulit ne mendje e juve shokve/shiqeve te forumit![]()
Tfala hubit ishalla sleg naten me tlan pa gjumeHajt Naten![]()
Ta sula tushen po, urte!Tfala hubit ishalla sleg naten me tlan pa gjume![]()
Iki fshihem ke ferkoTa sula tushen po, urte!