Lene amanBëj durim se do sakrifikojnë vetëm për ty kta ,që mos të marësh plevitin![]()
Do sakrifikojn lesht
Tlodh
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Lene amanBëj durim se do sakrifikojnë vetëm për ty kta ,që mos të marësh plevitin![]()
Thua

Bëj durim mojLene aman
Do sakrifikojn lesht
Tlodh
Shyqyr qe desh u ndjeva si i Sulejmani ne haremNcuq
Ke shok e shoqe plot![]()
Kjo esht Vajz e mir , vecse i erin pak brek lirBëj durim se do sakrifikojnë vetëm për ty kta ,që mos të marësh plevitin![]()
GolPo shof ndeshjen.
Sic e kan nis me penallti, po gjithsesi loj koti sidomos argjentina u bo telef di già
jo neser jo
Loj ishte Angli -Argjentin deri ne pjesen e pare pastaj mere me mish se lengu mbarojSic e kan nis me penallti, po gjithsesi loj koti sidomos argjentina u bo telef di già
Se kam pare ate po kjo shume e lodhur per finale.Loj ishte Angli -Argjentin deri ne pjesen e pare pastaj mere me mish se lengu mbaroj![]()
Ta them un qe me doli zani te bertit prej nervaveSe kam pare ate po kjo shume e lodhur per finale.
Të kesh nderin të ndihesh si Sulejmani i haremitShyqyr qe desh u ndjeva si i Sulejmani ne harem
Kjo esht Vajz e mir , vecse i erin pak brek lir![]()
C faj ka kuksi pse ajo si duronTë kesh nderin të ndihesh si Sulejmani i haremit
Pse ska llastik ti shtrëngoj pakë
Apo ka mungesa Kukësi për kto lloj materiali
Si dritë është![]()
qenke liruar bro. nuk paske problem me zemrënTa them un qe me doli zani te bertit prej nervave![]()
Deri nesër e kthenjo jo. po e mendon përgjigjen.
Kë brekëtC faj ka kuksi pse ajo si duron![]()
Po re po kurseje se neser e hen do shkojm puneTa them un qe me doli zani te bertit prej nervave![]()
Gjith stresin ajo e hengriqenke liruar bro. nuk paske problem me zemrën
Mir e ke ti, se paskam harru per tbo dhe buken per neserPo re po kurseje se neser e hen do shkojm pune![]()