Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Dola dhe ju lirova shtepine … coz they all got up panicking abt work and looking for a clean white back wall 🤣

Laptops out phones out suits and dresses on 🤣

Anyway beautiful weather for me … I will stroll around shops and meet my mum for a coffee / lunch . ❤️

Te vërtetën me duket se thone,apo jo?🙄
Jo, nuk thonë të vërtetën. E vërteta është se unë kam opinionet e mia, që dhe pse mund të duken të njëanëshme, ato i përkasin besimeve të mia dhe njohurive të mia. P.sh; unë kam shprehur në forum që Rama nuk e jep dorëheqjen dhe këtë ide do mbroj.

Jo, nuk thonë të vërtetën. E vërteta është se unë kam opinionet e mia, që dhe pse mund të duken të njëanëshme, ato i përkasin besimeve të mia dhe njohurive të mia. P.sh; unë kam shprehur në forum që Rama nuk e jep dorëheqjen dhe këtë ide do mbroj.
Opinionet e tua te detyrojnë te hapësh adrese fake,per tu shprehur? Nuk mund ti mbash opinionet e tua vetem per vete pa iu imponuar askujt?

Jo, se përndryshe nuk do stërvisja veten në krijimin e opinioneve kundër apo pro.
Kam pasur nje kolege une ..merrte rroge ekstra per cdo like,apo cdo komente qe bente gjate ditës. Me laps e letër i regjistronte sa kishte bere ne dite. Ajo kishte nje ndryshim me ty qe i bente me adrese origjinale. Them shok,kur nuk fut gje ne xhep pse ngatërrohesh, ben rolin e patronazhistit,pa lek🙄

Back