• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Kam pasur nje kolege une ..merrte rroge ekstra per cdo like,apo cdo komente qe bente gjate ditës. Me laps e letër i regjistronte sa kishte bere ne dite. Ajo kishte nje ndryshim me ty qe i bente me adrese origjinale. Them shok,kur nuk fut gje ne xhep pse ngatërrohesh, ben rolin e patronazhistit,pa lek🙄
Nuk ka të bëj me rolin e patronazhistit por me të vërtetën. Unë s'pranoj që të mashtrohem nga ca protestues, nga njerëz si Qori, apo nga deputetët në përgjithësi.

Jo, pot kot per po*ve , kur e ndezin te gjithe e ndez dhe une per shoqeri! Por se pij, bej tym
Edhe tymi te demton njesoj thone. Kur vija te doktori i femijeve dhe pyesnin nese pinim duhan ne prani te femijeve, u thosha jo. Burri pi se une jo. Ai del perjashta ose iken ne bazement kur eshte kohe e keqe. Dhe doktoret vazhdonin,” Po rrobat i heq pa hyre ne shtepi burri?”)! Une? He? Nope!🤷🏻‍♀️🤣

Edhe tymi te demton njesoj thone. Kur vija te doktori i femijeve dhe pyesnin nese pinim duhan ne prani te femijeve, u thosha jo. Burri pi se une jo. Ai del perjashta ose iken ne bazement kur eshte kohe e keqe. Dhe doktoret vazhdonin,” Po rrobat i heq pa hyre ne shtepi burri?”)! Une? He? Nope!🤷🏻‍♀️🤣

Ne ne familje nuk e pijme Mia , as im shoq as une!
Ndonjehere rralle kur ulem me kunatat e vjerren , bejme tym por kaq! Kjo e rralla mund te jete 1-2 here ne vit psh! Kur shkova tek kardiologu, me beri nje eko te damareve te qafes ( me tha tekstualisht) skam pare kurre damare kaq te paster , si bebe 😂
I am healthy women :)

Back