Xhina
V.I.P
Po pranoje dhe ti pse ben nazeSapo mshekujti tduapomostrego!!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po pranoje dhe ti pse ben nazeSapo mshekujti tduapomostrego!!
prandaj je aq wow sepse me toleron gjithmonePo pranoje dhe ti pse ben naze![]()
Sigurisht, dhe te ve dhe tek stoli i vllackosprandaj je aq wow sepse me toleron gjithmone![]()
uf s ulem ne stol sjam plakSigurisht, dhe te ve dhe tek stoli i vllackos![]()

Tek karrigia, me mire vella?uf s ulem ne stol sjam plak![]()
![]()
![]()
Po me burrin tim ne krahvetem nese ti ulesh perballe![]()
Vec te me shikosh ti dhe ai e kuton shqipen me mire se nje shqiptarle tr rrij.ai skupetonsshqip![]()
e kush sdo te shikonteVec te me shikosh ti dhe ai e kuton shqipen me mire se nje shqiptar![]()
TopenestrafkullahhPo pranoje dhe ti pse ben naze![]()
Pse mi, shkoni bashk, te dy jepni shume vemendje anterave specifik, nikua mua ti jordit lol, pse mos ta kultivoni ate energji per njeri tjetrin, beqo jeniTopenestrafkullahh
Une sjam beqoPse mi, shkoni bashk, te dy jepni shume vemendje anterave specifik, nikua mua ti jordit lol, pse mos ta kultivoni ate energji per njeri tjetrin, beqo jeni![]()
Jordin ke te dashur?Une sjam beqo![]()
Sflas per jeten private se me ze msyshi direktJordin ke te dashur?![]()
Po turp te kesh nese se ke aq shume sa i ben tagSflas per jeten private se me ze msyshi direkt
Por qe beqo sjam![]()
Kte duhet ta postosh te tema:; " A është egoja më e fortë se dashuria"Po turp te kesh nese se ke aq shume sa i ben tag![]()
Hahahahhahahahahahahahhaha me keq se nikotina unePo turp te kesh nese se ke aq shume sa i ben tag![]()
Hahahah lolKte duhet ta postosh te tema:; " A është egoja më e fortë se dashuria"![]()