Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ju befte mire , nese keni ndermend ta pinit
Regina tha qe je bo RomantikCme akuzoni kot muve juve![]()
Why not, tastes good.Ju befte mire , nese keni ndermend ta pinit![]()
Më duket se e ka fjalën, se dhe ti hyn këtu, te "komploti" per romanticizmin.Regina tha qe je bo Romantik
Cpune ke me mu ?![]()
Un kshu kam qen gjithmoneRegina tha qe je bo Romantik
Cpune ke me mu ?![]()
The pleasure is mine.Why not, tastes good.
Anyway thanks, for alles.
Romantik ?Un kshu kam qen gjithmone![]()
Po e shpalos anglishten, so yes, hope we can communicate in English too!The pleasure is mine.![]()
Me ne fund , po thuaje ate qe mendon pse te vjen zor? Pra po mendon qe Regina eshte bere me e ndjeshme ndaj Romanticitetit ?
@Bradland endlich kann er englisch, glaube nicht, dass er lange durchhalten wird.If its easier for u , why not![]()
I think soMe ne fund , po thuaje ate qe mendon pse te vjen zor? Pra po mendon qe Regina eshte bere me e ndjeshme ndaj Romanticitetit ?![]()
To some extent, I mix it with Albanian, but I think you have a good thing, why not visit where they don't speak German@Bradland endlich kann er englisch, glaube nicht, dass er lange durchhalten wird.
Xhelo!
That's ok for me; I have studied English and have no problem talking or communicating with you, but I don't know if you're able to manage it.![]()
Let's not go any further@Bradland endlich kann er englisch, glaube nicht, dass er lange durchhalten wird.
Xhelo!
That's ok for me; I have studied English and have no problem talking or communicating with you, but I don't know if you're able to manage it.![]()
Xhelo here everyone can English, @Bradland too.To some extent, I mix it with Albanian, but I think you have a good thing, why not visit where they don't speak German![]()