Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shume bukur! Si pikture e Vasnetsov kjo!Eci...eci...akomaView attachment 361853
E mbaj mend per piktura mitollogjike Vasnetsovin, me pak per peisazhe por ke te drejte, ketej dal shpesh, sidomos kur kam nevoje te 'flas me veten' dhe me natyrenShume bukur! Si pikture e Vasnetsov kjo!
Mos kalosh kufirinEci...eci...akomaView attachment 361853
Kane dale fjale te reja Luçi ?Po mësoj fjalë të reja në anglisht.
Duke lexuar një libër, dalin fjalë që si njoh dhe duhet ti mësoj përmendësh këto fjalët në anglisht që nuk i njoh që ti jap kuptim asaj që mësoj.Kane dale fjale te reja Luçi ?
E ka rrethu rama dhe aty do bëj resort?
Jo, eshte zone e mbrojtur per shkak te faunesE ka rrethu rama dhe aty do bëj resort?
Qënkeni mbrapa bote ju andej,vërini o zjarrin ndërtoni hotele.Jo, eshte zone e mbrojtur per shkak te faunes
Me ate foto ne monitor kalojne me shpejt.Po pres te ikin keto 6 ore
View attachment 361855
E hodha...po me dukej shume e trashe ketu kafja e thashe,ta tregojj une ty amerikeeeAroma s'ka te blere.
Shija cuq me pelqen.
C'tu desh?![]()
Dhe une qe mendova se do te te ndihmoja sadopak me ate mendim te mencurJo nuk bejn efekt
![]()