Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jane te njohura shume po , ka shume Turiste vetem prej ketyre , po ashtu dhe Nürembergu per salcicet , kte te Nürembergut e ka Uli Hoeneß meqe ra llafi.
Po prit Bayern Ticket thuji shoqes 34 euroShume larg e paska,
Plakun kasap e ka pas si Plakun i Dine Jahjaj, qe lunte mee Dinamon,..
P.s
Sa bo treni Ausburg Munchen, normalisht.?
Pys per i shoqe,..lol
Po prit Bayern Ticket thuji shoqes 34 euro
Faleminderit~
Ee di se sportiste je ti
Po kujdes noj brijë
Unë në punë .., lava makinen e po ha pershesh e kos per mngj .
~
View attachment 361500
Po jo o vlla , bileta normale shkoka 20 deri ne 25 euro , kte Bayern ticket e perdor 24 ore apo ajo shoqja jote sa te zbrese nga Treni do iki ne shpi .Sh shtrenjte,
Sikur kam dgju qee bo te 6 evro?
Po jo o vlla , bileta normale shkoka 20 deri ne 25 euro , kte Bayern ticket e perdor 24 ore apo ajo shoqja jote sa te zbrese nga Treni do iki ne shpi .
Ca te boj une ty qe i ke shoqet pa kokerr leku tiShume shtrenjte i kerni trenat j ne Xhermani.
58 evro bo aboneja per gjith mujin,..lol
Ca te boj une ty qe i ke shoqet pa kokerr leku ti![]()
Na trego,sa e bukur do bëhesh.Do filloj te behem bukurane se kena dasem
NcNa trego,sa e bukur do bëhesh.
Po do te thote?
Flm AgolliTe befte mire!
Une nuk mundem pa qumsht!![]()