• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Dua të studioj diçka, por këto rrjetet sociale më mbajnë mbrapa, shpenzoj kohë tek këto saqë e harroj studimin. Këto

Ah, bën sens,bën!
Thash mos gënjeje. Përgjithësisht njerëzit që gënjejnë harrojnë se çfarë kanë gënjyer.
S'kam për çfarë të gënjej. Nuk kam pasur instagram dhe facebook, disa ditë kam që i kam hapur. Po them ti mbyll, të rri vetëm në forum.

S'kam për çfarë të gënjej. Nuk kam pasur instagram dhe facebook, disa ditë kam që i kam hapur. Po them ti mbyll, të rri vetëm në forum.

Ja një tjetër gënjeshtër. Më përpara ke thënë se ke fb por nuk e përdor, ndërsa tani thua që i ke hapur së fundmi.
Mos gënje kaq shumë mor se le nam!

Ja një tjetër gënjeshtër. Më përpara ke thënë se ke fb por nuk e përdor, ndërsa tani thua që i ke hapur së fundmi.
Mos gënje kaq shumë mor se le nam!
S'kam thënë asnjëherë që kam FB dhe nuk e përdor. Kam thënë që s'kam rrjete sociale. Këto ditë i kam hapur, vetëm në forum kam qëndruar.

S'kam thënë asnjëherë që kam FB dhe nuk e përdor. Kam thënë që s'kam rrjete sociale. Këto ditë i kam hapur, vetëm në forum kam qëndruar.

Ke thënë që ke fb por nuk e përdor. Mos kundërshto kot se do më detyrosh të të gjej postimet ku e ke thënë.

Back