Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 4,046
- Pikët
- 113
Lexoni libra jashtë profilit tuaj ? Votoni !
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Komunist.Marksizem Leninizem!
Kep shiksiLuci une studioj budallenjte, deri ku shkon "guximi" i tyre.
Deri ku po shkon guximi i protestueve ?Luci une studioj budallenjte, deri ku shkon "guximi" i tyre.
Jo vetem, thash ne pergjithesiDeri ku po shkon guximi i protestueve ?
Ca eshte shiksi, i veshur shik?Kep shiksi![]()
Black and white madjeCa eshte shiksi, i veshur shik?![]()
Pranej ke fillu me dal ne proteste se je ba ambjentaliste ose ose eshte ajo qe mendoj une ai titulli qe fillon me OKohet e fundit po studioj vende te bukura ne natyre.
Tka ardh noi ide?Njeriun e keq. Dua te kuptoj pse njeriu zgjedh anen e keqe.
Njeriu zgjedh anën e keqe në jetë përshkak të shumë arsyeve; probleme të shëndetit mendor mund ta çojnë në pikën ku kryen krime, papunësia mund ta bëj të vjedh, xhelozia mund alkooli dhe drogërat mund ta bëjnë të dhunshëm. Në disa raste krimet që kryen ndodhin përshkak të zemërimit momental. Pra; janë shumë arsye jo vetëm një. Ta dhashë unë një ndihmë të vogël...Tani studioj vet.Njeriun e keq. Dua te kuptoj pse njeriu zgjedh anen e keqe.