Pax-Deorum
Peace was never an option.
- Anëtar
- Jan 16, 2025
- Postime
- 13,245
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mora shkas nga disa foto qe po shikoja rastesisht ne tel, dhe mendova te ha
Gjeneral!Mora shkas nga disa foto qe po shikoja rastesisht ne tel, dhe mendova te hap kte temen.
Po ja filloj une..
View attachment 339444

Me kete ushqim qe deshiroje Ti o Pax , mbylle temen te lutem se me shkoi oreksi per nje muaj !Mora shkas nga disa foto qe po shikoja rastesisht ne tel, dhe mendova te hap kte temen.
Po ja filloj une..
View attachment 339444
Foragjere papushim, BB dhe telenovela turke. Kjo eshte lumturia.vallaj , do doja nje pjate rrafsh me peshk sardele i skuqur kerc , nja ca kokrra ullinj te mbushur , 1 kokerr qepe , nja 300 gram raki rrushi...
ja kto gjera te vogla dojsha...![]()
Pupupu sa rëndshëm ju Gen ZNuk e di per ju po une hala po e vuj qe refuzova picen mbreme per me hanger molle
Se du me lose weight
Esht tmerr per mu
Po po mhahet i burger, chilli cheese , nuggets ,edhe dip chedar sos
Edhe i tortilla hahahaa
e njifje Abaz Kupi ti ?Foragjere papushim, BB dhe telenovela turke. Kjo eshte lumturia.![]()
LODRA,e njifje Abaz Kupi ti ?
se Abaz Ermenji u shpall Armik i Popullit.![]()
Hejterat flasin normalPo du me lose weight.
Cit. Xola Paskuqan qe ka mesu anglishten wotër fare ne youtube.
mos na fut neper monopatet e tua..LODRA,
Per shembull, Abazi e kishte shtepin 5 metra larg nga ambasada shqiptare,
Lavdi Halil Patrones ! Ke degjuar per te?