• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Është Jeta Osh Qejf e pavarur ?

Anëtar
Nov 18, 2025
Postime
4,344
Pikët
113
Mendoni se JOQ Albania është një media e pavarur ? Pa ndikim politik ? Shpërndani mendimet tuaja...

Nuk eshte, ashtu siç nuk eshte asnje media ne bote. Ajo qe eshte e pavarur nuk e shikon njeri...
Por, eshte OK per sa kohe shfaq problematika qe shqetesojne Shqiptaret, te cilat mediat tradicionale me qellim i fshehin apo i anashkalojne.

Se kam ndjek kurre.
Por disa publikime te saj qe i kam ndesh neper forume nder vite.
Asnjehere s'me kan zgjuar ndonje interes cilsor ne lidhje me temat dhe cilesin e trajtimit te lajmit.
Jane si puna e bagjes ne lagje qe blen qumshtin e prishur per ta bere kos per shitje.

Interes i paster politik ekonomik, si cdo media dhe gazetar ne shqiperi qe shtremberon te verteten.

Interes i paster politik ekonomik, si cdo media dhe gazetar ne shqiperi qe shtremberon te verteten.
Ama, nje merite te madhe e ka. U jep ze problemeve te vogla te perditshme qe kane njerezit e thjeshte, te cilet nuk degjohen as nga administrata e as nga Televizionet. A ka "cene ne biografi" JOQ?! Nuk numerohen...

Ama, nje merite te madhe e ka. U jep ze problemeve te vogla te perditshme qe kane njerezit e thjeshte, te cilet nuk degjohen as nga administrata e as nga Televizionet. A ka "cene ne biografi" JOQ?! Nuk numerohen...
Po por vejne dhe gjoba ama.

Drejtesi eshte kur ti je fair enough me te gjithe, por qe normal eshte ze ndryshe nga top kanali dhe klani qe i bejne fresk beut te surelit

Po por vejne dhe gjoba ama.

Drejtesi eshte kur ti je fair enough me te gjithe, por qe normal eshte ze ndryshe nga top kanali dhe klani qe i bejne fresk beut te surelit
Gjoba ve dhe CNN me FOX news-in. Madje nderhyjne deri aty sa mund te caktojne kryeministra, e te rrezojne qeveri...😂

Back