• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Është Rama hajdut ?

Në pikëpamje të parë duket sikur Edi Rama është hajdut; ne shohim veshjet e shtrejnta, makina luksoze, shtëpinë në Surrel. Ne shikojmë pamjen e jashtme të Edi Ramës, por nuk mund të provojmë dot nëse ai është hajdut, nëse realisht ka vjedhur. Kjo i përket SPAK. Pyetjet që do ngre këtu janë të thjeshta; si do e vërtetojmë se Edi Rama ka vjedhur ? Si do e vërtetojmë që ai ka shkelur ligjin dhe të dënohet në proporcion me krimin e kryer (nëse ka një të tillë) ? Prokuroritë e vendit asnjëherë nuk kanë ngritur akuza ndaj tij, kurse populli po. Ne besojmë se ai është kriminel, por për çdo njeri, për çdo politikan flet vetëm prokuroria dhe gjykata. Pse kryebashkiak dhe minstra dhe ish-ministra janë futur në burg kurse Edi Rama është jashtë ? Kush janë faktet që kemi ne si popull që ai është përfshirë në afera korruptive ? Si mund ta provojmë ne në gjykatë se Edvin Kristaq Rama po e vjedh shtetin ? Përse populli nuk ngre padi për Edi Ramën por vetëm e akuzon si hajdut dhe mashtrues ? Është e vërtetë që ai gënjen, por a nuk është kjo politika ? A nuk përmban politika intriga dhe lojra pushteti ? Edi ka thënë; do futemi në 2027 në BE por unë jam i bindur se ka gënyer, nga ana tjetër, na është thënë nga populli se ai është hajdut. Pse ky popull nuk ndjek rrugën ligjore; prokurorinë ? Përse zgjedh protestën dhe jo gjykatën ? Sepse nuk mundet apo sepse nuk do ?

Në pikëpamje të parë duket sikur Edi Rama është hajdut; ne shohim veshjet e shtrejnta, makina luksoze, shtëpinë në Surrel. Ne shikojmë pamjen e jashtme të Edi Ramës, por nuk mund të provojmë dot nëse ai është hajdut, nëse realisht ka vjedhur. Kjo i përket SPAK. Pyetjet që do ngre këtu janë të thjeshta; si do e vërtetojmë se Edi Rama ka vjedhur ? Si do e vërtetojmë që ai ka shkelur ligjin dhe të dënohet në proporcion me krimin e kryer (nëse ka një të tillë) ? Prokuroritë e vendit asnjëherë nuk kanë ngritur akuza ndaj tij, kurse populli po. Ne besojmë se ai është kriminel, por për çdo njeri, për çdo politikan flet vetëm prokuroria dhe gjykata. Pse kryebashkiak dhe minstra dhe ish-ministra janë futur në burg kurse Edi Rama është jashtë ? Kush janë faktet që kemi ne si popull që ai është përfshirë në afera korruptive ? Si mund ta provojmë ne në gjykatë se Edvin Kristaq Rama po e vjedh shtetin ? Përse populli nuk ngre padi për Edi Ramën por vetëm e akuzon si hajdut dhe mashtrues ? Është e vërtetë që ai gënjen, por a nuk është kjo politika ? A nuk përmban politika intriga dhe lojra pushteti ? Edi ka thënë; do futemi në 2027 në BE por unë jam i bindur se ka gënyer, nga ana tjetër, na është thënë nga populli se ai është hajdut. Pse ky popull nuk ndjek rrugën ligjore; prokurorinë ? Përse zgjedh protestën dhe jo gjykatën ? Sepse nuk mundet apo sepse nuk do ?
Hajdut po se po por eshte dhe Pederast.

Cfar kupton me popull? Cila eshte procedura ligjore paditjen e Rames nga populli?
Ka mundesi populli te bej hetime, etj? A po ben Ti thirrje per shtet, qeveri paralele? EGZISTON me Kryeminister Zotni Pellumb Pilinci qe ka dokumentuar cdo gje, edhe jeten private.
Mendon se do behet ndryshe nga sa kam parashikuar dhe deklaruar une?

Cuq, nuk o.
Nga sekti i rilindjes veq ay osht qilibar.
Hajdut po se po por eshte dhe Pederast.
Cfar kupton me popull? Cila eshte procedura ligjore paditjen e Rames nga populli?
Ka mundesi populli te bej hetime, etj? A po ben Ti thirrje per shtet, qeveri paralele? EGZISTON me Kryeminister Zotni Pellumb Pilinci qe ka dokumentuar cdo gje, edhe jeten private.
Provojeni në gjykatë që është hajdut pra. Pse ata mijëra njerëz në sheshe nuk kanë zgjedhur SPAK por kanë zgjedhur sheshin ? Nuk kanë prova ?! Në shoqëritë demokratike zgjidhet rruga ligjore jo vetëm tubime masive me qëllim që të jap dorëheqjen kryeministri. Që unë të bindem se ai meriton burgun, duhen prova. A funksionon policia, prokuroria, gjykata me provat në dispozicion ? Pse nuk keni ngritur padi ?

Hajdut???
Ai mund te jete kriminel,vrases,merret me gjera te vogla te tipit droge etj etj .. Po hajduttt kurree, pse ia ul nivelin :p

Provojeni në gjykatë që është hajdut pra. Pse ata mijëra njerëz në sheshe nuk kanë zgjedhur SPAK por kanë zgjedhur sheshin ? Nuk kanë prova ?! Në shoqëritë demokratike zgjidhet rruga ligjore jo vetëm tubime masive me qëllim që të jap dorëheqjen kryeministri. Që unë të bindem se ai meriton burgun, duhen prova. A funksionon policia, prokuroria, gjykata me provat në dispozicion ? Pse nuk keni ngritur padi ?
Ku e di ti që nuk ka prova SPAKU?

Duhet Mjek.

Jan te gjitha te kapura.
Mund te shofesh edhe padin edhe gjykaten, pasi 2 Koriku mund ta bej jo te domosdoshem..
Kur kapet gjithe shteti, cila eshte zgjidhja qe jep demokratiku TI?

Jan te gjitha te kapura.
Mund te shofesh edhe padin edhe gjykaten, pasi 2 Koriku mund ta bej jo te domosdoshem..
Kur kapet gjithe shteti, cila eshte zgjidhja qe jep demokratiku TI?
Prokuroria ka futur në burg ministra, pse jo dhe kryeministrin ?! Pse nuk është hapur kurrë një hetim ndaj tij por vetëm ngritje akuzash pa fakte ?

Nëse do kishte prova atëhere do regjistronte kallëzim penal dhe do hapeshin hetime në tre mandate që ai ka qenë kryeministër përfshirë dhe këtë të katërtin tani.
Cdo gje eshte kapur.
Edhe nga eksperienca, jeta personale e drejta garantohet me dhune ose me para.
Perderi sa rovolucionin paqesor e kan ber te pa mundur, mendoj se do ndodh revolucion i dhunes.

Cuq, nuk o.
Nga sekti i rilindjes veq ay osht qilibar.
2500 € i kushtuar vetëm 200 gr mish i ardhur posaçërisht prej jashtë para dy vitesh diku.
Vetëm 200 gr mish - 2500 euro
Ato shishet e verërave që u larguan nën mustaqet e Spak-ut 30000 € copa kanë qenë për popullin tonë heroik!

Pederast eshte Elton John, ky eshte kokrra bthq 😄
😂
Tani e lexova, e kemi shkruar pothuaj njësoj.
Në fakt ka qenë kështu fabula. I thot Edi Kristaqit, o bab un jam gay. Përgjigjet Krista-qi, ti nuk je gay mer bir. Gay është Elton John, ti je bythqir lulishteje 😂
Dhe pastaj ja qiu gruan Krista-qi. Kshu tha edi Rama në gjyqin e divorcit 😂

Ps. Forumi, sorry my French, po ky shkerdhata e surrelit i meriton. Njeriu me i poshtër në absolut që ka njohur kombi shqiptar në mijëra vjet.

Back