• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

“Edhe policët qanë…”: Nëna e tre fëmijëve, e dënuar me dy muaj burg për dhunë, u arrestua në Rinas! U lut të merrte në qeli foshnjën 7-muajshe!

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,679
Pikët
113

“Edhe policët qanë…”: Nëna e tre fëmijëve, e dënuar me dy muaj burg për dhunë, u arrestua në Rinas! U lut të merrte në qeli foshnjën 7-muajshe​

Gazetarja e kronikës Anila Hoxha ka denoncuar një rast që e cilëson absurd, ku një nënë e tre fëmijëve, të moshave 4 vjeç, 2 vjeç dhe 7 muaj, është arrestuar sapo ka mbërritur në Aeroportin e Rinasit, pasi rezultonte e dënuar me dy muaj burg për dhunë ndaj vjehrrit të saj...

Kemi patur më shumë të drejta kur na pushtoi italiani e gjermani..atëhere u bë edhe shqipëria e madhe.
Në kthim e sipër nga Gjermania ku kishte lindur dy më të vegjëlit, gruaja duhej arrestuar; sepse duhet të shlyente 2 muaj burg të shpallura në mungesë ndaj saj.

PS....ca ka bo kjo ne Nemacka???

Se ai qe mbjell zarzavate,MUA nuk me prek = ASPAK.

Back