Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Rri mirë!Ku është tema e![]()
eshte per trasparence po Jo me qellim ofendimi. Edhe per veten i themi gjerat ndershmerisht si jane mire a keqNje gje qe kam ven re nga shigjetaret eshte qe e thon ate qe e mendojn, nuk rezervohen, edhe nese e ofendojn dike![]()
Dhia, kjo kafshe mistike qe ka bashkuar popujt anembane botes.Ku është tema e![]()
Tek gatimiKu është tema e![]()
Tek gatimi![]()
Dhia, kjo kafshe mistike qe ka bashkuar popujt anembane botes.
Harrova qe ti je me Mozen. Pesimista, te vendosur. Te cuditshem. Ja, ca do me shume?Në fakt unë e kisha për shenjën e bricjapit.![]()
Harrova qe ti je me Mozen. Pesimista, te vendosur. Te cuditshem. Ja, ca do me shume?
Yyyyy kopjacKu është tema e![]()
Avash me kto shigjetat o motraSa shemtuar na pershkruajne. Jemi te drejteperdrejte jo arrogant.
Ju jeni te palyre. Egoista te medhenj.Avash me kto shigjetat o motra
Se dhe ne kemi arëm
Koment zhgenjyesJu jeni te palyre. Egoista te medhenj.![]()