Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Lojë, spektakël, lot, emocione dhe eufori... kjo Kupë Bote na dhuroi gjithçka. Një finale e denjë dhe një trofe i merituar për Spanjën.Argjentina 5 min e fundit luajti me mire se 115!
kete pjese po pres dhe une, jo ngritjen e kupes, por figurat ne podium, nuk e di a do jete edhe trumpi aty,prit se dua te shoh kur te ngrijne kupen![]()
Sa u lodhe ti me gjithe kâte shkrimLojĂ«, spektakĂ«l, lot, emocione dhe eufori... kjo KupĂ« Bote na dhuroi gjithçka. NjĂ« finale e denjĂ« dhe njĂ« trofe i merituar pĂ«r SpanjĂ«n.
Por, përtej fituesit, më ka ardhur sinqerisht keq të shoh emra të mëdhenj të futbollit që u larguan të zhgënjyer. Ky është futbolli: jo gjithmonë fiton më i madhi, por ai që lufton deri në fund.
Respekt për çdo futbollist që la shpirtin në fushë, vrapoi, sakrifikoi dhe besoi deri në sekondën e fundit. Sepse, në fund, kupa i përket vetëm një kombëtare, por duartrokitjet i meritojnë të gjithë ata që e bënë këtë Botëror të paharrueshëm.
Urime tifozëve te Spanjës, sonte isha me messin.![]()
Nuk te lexojneFitore e merituar ne çdo aspekt. Jo vetem dominimi ndeshjes, jo vetem goli anulluar, por dhe rrugetimi super i veshtire qe kaloi Spanja. Urime Kampioneve![]()
Me mire qe erdhi ne Europe ⊠por asnjera skuader nuk e meritonte finalen dhe le te themi qe ka qene boterori me i dobet qe kemi pare .Spanja kampione
Ke shkruajtur fiks si politikanet kur humbin zgjedhjet, ke zgjedhur fjalet me "politiko-korrekte"Lojë, spektakël, lot, emocione dhe eufori... kjo Kupë Bote na dhuroi gjithçka. Një finale e denjë dhe një trofe i merituar për Spanjën.
Por, përtej fituesit, më ka ardhur sinqerisht keq të shoh emra të mëdhenj të futbollit që u larguan të zhgënjyer. Ky është futbolli: jo gjithmonë fiton më i madhi, por ai që lufton deri në fund.
Respekt për çdo futbollist që la shpirtin në fushë, vrapoi, sakrifikoi dhe besoi deri në sekondën e fundit. Sepse, në fund, kupa i përket vetëm një kombëtare, por duartrokitjet i meritojnë të gjithë ata që e bënë këtë Botëror të paharrueshëm.
Urime tifozëve te Spanjës, sonte isha me messin.![]()
Mos u shqetĂ«so, nuk Ă«shtĂ« detyrim ta lexosh deri nĂ« fund.Sa u lodhe ti me gjithe kâte shkrim
Nuk u lodh mesi sonte.
Do dal nga kjo teme tashi e do degjoj muzike.Edhe Devi (nipi) i vetmi me Spanjen boni shenje qe "po qa Messi "
...
Por e ka palos bluzen ka 6 ore
(Mjaft e kan fitu sipas tij)
View attachment 360841
Kush ishte me Spanjen ketu qe ne fillim âte koheraveâ.sic ishnjam une
![]()
Si eshte ajo shprehja qerres fituese italisht?Do dal nga kjo teme tashi e do degjoj muzike.
Se nga dolen gjithe keta me Spanjen ketu, sâe mora veshâŠ
Plase deren.Do dal nga kjo teme tashi e do degjoj muzike.
Se nga dolen gjithe keta me Spanjen ketu, sâe mora veshâŠ
Epo mesi shkret se lexonte dotMos u shqetëso, nuk është detyrim ta lexosh deri në fund.![]()