• PĂ«rshĂ«ndetje Vizitor!

NĂ«se j’u shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.

Regjistrohu !

đŸ‡Ș🇾 Spanja Kampione e BotĂ«s đŸ‡Ș🇾

Cila kombëtare mendoni se fiton Kupën e Botës?

• Spanja

Votes: 20 64.5%
  • Argjentina

Votes: 13 41.9%

• Numri i votuesve
    31
  • This poll will close: .
Argjentina 5 min e fundit luajti me mire se 115!
Lojë, spektakël, lot, emocione dhe eufori... kjo Kupë Bote na dhuroi gjithçka. Një finale e denjë dhe një trofe i merituar për Spanjën.
Por, përtej fituesit, më ka ardhur sinqerisht keq të shoh emra të mëdhenj të futbollit që u larguan të zhgënjyer. Ky është futbolli: jo gjithmonë fiton më i madhi, por ai që lufton deri në fund.
Respekt për çdo futbollist që la shpirtin në fushë, vrapoi, sakrifikoi dhe besoi deri në sekondën e fundit. Sepse, në fund, kupa i përket vetëm një kombëtare, por duartrokitjet i meritojnë të gjithë ata që e bënë këtë Botëror të paharrueshëm.
Urime tifozĂ«ve te SpanjĂ«s, sonte isha me messin.😊

Lojë, spektakël, lot, emocione dhe eufori... kjo Kupë Bote na dhuroi gjithçka. Një finale e denjë dhe një trofe i merituar për Spanjën.
Por, përtej fituesit, më ka ardhur sinqerisht keq të shoh emra të mëdhenj të futbollit që u larguan të zhgënjyer. Ky është futbolli: jo gjithmonë fiton më i madhi, por ai që lufton deri në fund.
Respekt për çdo futbollist që la shpirtin në fushë, vrapoi, sakrifikoi dhe besoi deri në sekondën e fundit. Sepse, në fund, kupa i përket vetëm një kombëtare, por duartrokitjet i meritojnë të gjithë ata që e bënë këtë Botëror të paharrueshëm.
Sa u lodhe ti me gjithe k’te shkrim
Nuk u lodh mesi sonte.

E meritoi Spanja fitoren ,bĂ«ri njĂ« lojĂ« tĂ« bukur 😍
ArgjentinĂ«s sot njĂ« bravo pĂ«r portierin 😊se lojtarĂ«t ishin si nĂ« gjum 🙄
Urime tifozĂ«ve tĂ« SpanjĂ«s 😊
Ju tĂ« ArgjentinĂ«s mos u mĂ«rzitni ,se mbas 4 vitesh do e merin 🙄
đŸ»

Ke shkruajtur fiks si politikanet kur humbin zgjedhjet, ke zgjedhur fjalet me "politiko-korrekte"
Sinqerisht ne fund dhe mua me erdhi keq per Messin, por ka fituar mjaftueshem, e Maradonen nuk e arrin kurre, dhe te rikthehej 17 serish :)

Back