Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Ronaldo ka hip kot ne motorr
Ti ke votuar per vete?Ka ndonjë që e kupton se
Kanë edhe dy ditë për të votuar
- This poll will close: Jul 22, 2026 në 1:12 AM.
- Multiple votes are allowed.
![]()
Mire ja u bene, keta e kishin kupen ata pse ja u moren?Sa të pisët qe jane.
Se ishin me te zotëMire ja u bene, keta e kishin kupen ata pse ja u moren?![]()
Nje pyetje kot, te kesh nje cope floriri ne traste ti dhe te Luci ta rrembeje nuk do ja plasesh me grusht ti?Se ishin me te zotë![]()
Loje shume e shemtuar e Argjentines! Ndoshta me e dobeta dhe me e turpshmja ne historine e futbollit te saje qe do ta mbajne mend gjithe jeten. Te mos gjuash asnje here ne porte ne nje finale eshte llahtari. Edhe Shqiperia do kishte arritur ti gjuante 1 a 2 here Spanjes ne porte, e jo me Argjentina qe i ka lojtaret ne kampionatet me te forta. Une e parashikova se ndeshja do shkonte ne shtese, por jo qe Argjentina do te luante ne ate far feje. Fajet per mungesn e Spektalit ne finale e ka Deshamp me Tuhel qe ne 4-she u lane mundesine 2 ekipeve me te dobeta te kalojne ne finale. Nuk ka gje qe i shpjegon terheqjet ne 30 minuteshat e fundit te Frances dhe Anglise...Ndoshta Argjentina...ka me shume lojtar goli. Besoj se do behet loje bajate. Do shkoje me shtese.
Nese eshte prona ime,Luci nuk e merr kurre ne bote. Nese eshte ne shesh per tu fituar, do ndeshem. Ta mori kush di te grushtojë me mireNje pyetje kot, te kesh nje cope floriri ne traste ti dhe te Luci ta rrembeje nuk do ja plasesh me grusht ti?
Ja pra qe krisma nuk ka pasur, edhe ne ka pasur ato kan qene diku larg...Nese eshte prona ime,Luci nuk e merr kurre ne bote. Nese eshte ne shesh per tu fituar, do ndeshem. Ta mori kush di te grushtojë me mire![]()
Akoma dhe unëTi ke votuar per vete?
Une akoma![]()
Paska harruar te përmendi ,Infantinon. Ka edhe ai merita,te mos ia mohojmëPas finales së Kupës së Botës, ku Spanja mposhti Argjentinën e Lionel Messit, Carles Puyol ishte i ftuar në transmetimin e DAZN. Dhe aty, legjenda e futbollit spanjoll i kushtoi këtë mesazh prekës ish-shokut të tij të skuadrës.
Carles Puyol (DAZN):
âNĂ«se kjo ArgjentinĂ« arriti deri nĂ« finale, Ă«shtĂ« FALĂ MESSIT. E gjithĂ« skuadra u mbĂ«shtet te Messi dhe ai i çoi deri nĂ« finalen e KupĂ«s sĂ« BotĂ«s. Nuk mjaftoi pĂ«r ta fituar trofeun, por unĂ« vetĂ«m mund ta pĂ«rshĂ«ndes me respekt. Do tâi jem pĂ«rjetĂ«sisht mirĂ«njohĂ«s Lionel Messit pĂ«r gjithçka qĂ« na dha si shok skuadre dhe pĂ«r gjithçka qĂ« i ka dhĂ«nĂ« futbollit. Do tâi uroj gjithmonĂ« mĂ« tĂ« mirĂ«n.â![]()
![]()
Nëse Argjentina ëndërroi për një tjetër titull botëror, kjo ndodhi falë Lionel Messit.
Dhe pavarësisht humbjes në finale, për futbollistin më të madh të të gjitha kohërave mbetet vetëm një fjalë:
FALEMINDERIT.
Puyol e falënderoi për gjithçka që bëri për FC Barcelonën, kur ishin bashkë në fushë, por edhe për trashëgiminë që i ka lënë futbollit gjatë më shumë se 20 viteve karrierë.
NDER ATIJ QĂ E MERITON NDERIN.![]()
![]()
![]()
Argentina jo Argentino
Argentino jane lojtarët e argjentinesArgentina jo Argentino
Sa të pisët qe jane.
Nuk jane me t'mire spanjollet jo, i m*t jane kur vjen puna per provokime dhe simulime. Edhe dje ne vend qe te festonin fitimin e kupes botes shkojne e kapen me grushte me ato mistrecat e Argjentines.