Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

31 Premtimet e Donald J. Trump - Mandati 2

donald-trump-political-violence-qa_feat.jpg

youre-fired-5c3664.jpg

Libtardista & leftardista........
Ky eshte Politikan Euforrik .

Ca Politike , se fillojm dhe behemi qesharak ne diskutim .
Nuk kemi pse behemi qesharake, ai njeri nuk eshte politikin, nuk flet e as nuk mendon si nje i tille, nuk vepron apo cdo lloj plastike ne futuren e tij, gjestet apo edhe menyra se si ecen eshte komplet jashta atyre vecorive qe identifikojne nje politikan.
Politikat e tij ekonomike por edhe gjopolitika eshte nga me te mirat per kete popull qe e ka zgjedhur dhe prandaj edhe ka popullaritet.

Meqe ra fjala, Holly Molly Donaldi nuk eshte hera e pare qe eshte ne ate pozite, po t’i pyesesh ketej ne Europe se çfare ka thene atehere, nuk u kujtohet asgje perveç disa show-gallatave, sikur e ka shok Edvinin e Surrelit. Me nje fjale show-men.

Per me teper, nje rregull qe vlen gjithmone dhe perhere: supa, gjella apo çfaredo tjeter qe zihet, kurre nuk hahet dhe nuk servohet ne ate temperature. Manevrimet, first, last, 40 % taksa ketu e ndalesa importi aty i ka replay qe nga mandati i pare.

Ca thua ti Bade, sikur edhe Donaldi ka bere te njejten shkolle me Edvinin dhe Bleonen ? :unsure:

Jo vetem aq por Trump ka per ta shkaterruar ate shtet. (gjithmone po e lane)
Kerkon nga administrata besnikeri absolute ndaj tije personalisht dhe jo te bazohen te ligjet.
Per Kash Patel sigurisht qe u shpreh, per padine ndaj gazetareve sigurisht qe u shpreh. Kjo pra eshte revenge. Minimumin e kam fjalen per premtimet qe mendoj se nuk do ngelen thjesht premtime fushate. Mbase jo te gjitha po shume do i beje. Dhe mos u kap tek fjalet po tek thelbi i gjerave relax pse e merr me kaq vrull diskutim eshte.
@Pax-Deorum
U vertetua deklarata ime e para nje viti e arsyes se ri-amballazhimit te Trump.
@Bad_Teacher i kam thene se ka shume mundesi qe t'ja marin djalin ne luft..
Kjo eshte tendenca. Te shofim si do zhvillohet.

1737495123866.jpeg

Trump eshte euforik, pra si politikan eshte thjeshte nje marionet.

Amerika eshe thjesht nje idol i rreme lol
Nese ka patur ndonje president te Amerikes qe nuk eshte marionet eshte Trumpi. Fakti qe ai pati edhe republikanet (fosilat e asaj partie) kunder eshte tregues se nuk terhiqet prej hundesh sic ka ndodh me presidentet e tjera.

Kjo eshte frika me e madhe e sistemit politik ne Amerik, pra qe nuk e kontrollojne dot!

Back