Hello Kitty
❤☆҉‿★ Ŧђαήк ¥☺ů ★☆҉‿❤
- Anëtar
- Feb 8, 2011
- Postime
- 27,852
- Pikët
- 113
Dallarjat bëjnë fuqinë.Me mire se administrata Biden as qe diskutohet se do jetë, e vetmja gje qe nuk m'pelqen eshte perfshirja e oligarkve si Elon Musk ne qeveri.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Dallarjat bëjnë fuqinë.Me mire se administrata Biden as qe diskutohet se do jetë, e vetmja gje qe nuk m'pelqen eshte perfshirja e oligarkve si Elon Musk ne qeveri.
Ti kesh me jete.CandY qe e flitka shqipen kaq bukur. Bravo! Dhe une te mendoja se je si vajzat e mia qe kur flasin shqip duhen mbajtur shenim … per te qeshur më vonë![]()
Koha do dëshmojë, se Eloni do jetë shumë i dobishëm per te ardhmen.Se di, shume shpejt per ta thene, koha do e tregoje, por oligarket aq sa jane te dobishem per shoqerine aq jane dhe te demshem ndonjehere.
Digji qe te shpetoshKoha do dëshmojë, se Eloni do jetë shumë i dobishëm per te ardhmen.
Kshu thonë “qitapet” e mia.![]()
Bujrum. I am all earsDigji qe te shpetosh
Flasim per Elon?
Ashtu e ke dhen kontributin .@Petrit Kola edhe dicka. Fun Fact. Une nuk kam votuar kurre ne jeten time. Do thuash ti ske thene kontributin tend si qytetare. Well....I dont care lol
Ky i PayPal Mafia si nuk ka nje debat me dike ! “GjeniuBujrum. I am all ears
Kjo permbledhje kaq e shkurter nuk eshte bindese …Ky i PayPal Mafia si nuk ka nje debat me dike ! “Gjeniu
“. Eshte front man. Edhe mua nuk do guxonte te me debatonte.
Ka debatuar kend Enver Hoxha?
Do sjell dokumentar per familjen
Nuk eshte bindese, pajtohem.Kjo permbledhje kaq e shkurter nuk eshte bindese …
corbettreport.com
Tash familjaKjo permbledhje kaq e shkurter nuk eshte bindese …
Me mire na fol si kalove ne MD lolTash familja
Ne MD jam. Kthehem neser.Me mire na fol si kalove ne MD lol
Drive me kujdes. Vere ne L ne se rruga ka bore. Po e shof. Keq e jep edhe temperatura uletKeq eshte. Im going home now.
Thats bad.
Aq keq sa edhe xaxi po qeshte me te modhe……por imitimi, priceless.Thats bad.