Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A duhet të japë dorëheqje Edi Rama?

• Jo

Votes: 0 0.0%
  • Jo, sepse ka fitur shumicen ne zgjedhjet e lira dhe demokratike

Votes: 5 22.7%
  • Po

Votes: 17 77.3%
  • Nuk kam mendim

Votes: 0 0.0%

• Numri i votuesve
    22
Qytetaret kane 20 dite qe po ulerasin e protestojne..kane dale me qen e mace..
Boll beri shurdhin e qorrin
une i kam shkruar atij, e dashur, para disa vitesh, per investimet nepermjet obligacioneve te CO2 dhe asnje pergjigje, para nja 3-4 vjetesh @Xha Tani me dha numrin e palloshit, i shkrojta dhe asnje pergjigje, kete vit e kam pa ne fejsbuk, i kam shkruar ne faqen e tij (pa ofendime) dhe asnje pergjigje,
ç'a ti boj une ketij palloshi, ketij gomari qe te ndigjoj, siç thot dhe vete , qe ; pushteti duhet te ndigjoj njerzit,

une i kam shkruar atij, e dashur, para disa vitesh, per investimet nepermjet obligacioneve te CO2 dhe asnje pergjigje, para nja 3-4 vjetesh @Xha Tani me dha numrin e palloshit, i shkrojta dhe asnje pergjigje, kete vit e kam pa ne fejsbuk, i kam shkruar ne faqen e tij (pa ofendime) dhe asnje pergjigje,
ç'a ti boj une ketij palloshi, ketij gomari qe te ndigjoj, siç thot dhe vete , qe ; pushteti duhet te ndigjoj njerzit,
Në dhjetor bon 63 ndrro marrshin Zyber 🤣

Çështja nëse Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, duhet të japë dorëheqjen është një temë debati e nxehtë dhe përgjigja varet nga këndvështrimi politik dhe shoqëror që mbani, pasi argumentet ndahen mes kërkesave për llogaridhënie dhe mbështetjes së legjitimitetit të zgjedhjeve.

Votoni...
Pse nuk e ke bere publik votimin???

Back