Anemone
V.I.P
- Anëtar
- Sep 27, 2014
- Postime
- 48,919
- Pikët
- 113
Nje dekade e pak ka![]()
prape ka shume ne maje duhet te zbresi se populli se do
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nje dekade e pak ka![]()
Hmmmm kam marre 800 mije vota thote. Praktikisht e doprape ka shume ne maje duhet te zbresi se populli se do
po po thuaji vota te vjedhuraHmmmm kam marre 800 mije vota thote. Praktikisht e do![]()
Nuk pritet gjë tjetër nga ai dhe të tjerët si ai. Por populli nuk duhet të dorëzohet. Qofshin 2000 apo jo.Ai thote qe 2000 protestues sjane populli por elektorati qe e voton diku 700 mije vota
Hajd merre vesh ket pune
Varet ke duan nderkombetaret dada.Nuk pritet gjë tjetër nga ai dhe të tjerët si ai. Por populli nuk duhet të dorëzohet. Qofshin 2000 apo jo.
Më 2013 ka marr ato vota, edhe pse Arben Ndoka u hetua dhe u dënua për manipulim votimesh në atë kohë në qarkun e Lezhës.Hmmmm kam marre 800 mije vota thote. Praktikisht e do![]()
Varet ke duan nderkombetaret dada.
Shqiperia prej vitesh nuk vendos vete per fatet por vebdosin te huajt per ta