Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A e keni gjetur dashurinë e vërtetë?

Sdo ta besoja,As une sdo ta beja per ate, por them per ate qe une ndjej.
Une e bej per ata qe i dua.
Me poshte dicka, jo ne shkalle te litarit, midis meje dhe nje shoku.
Me qe jemi tek dua, dashuria, dashja; Nje here po ndeshkohesha nga superfuqi, shteti. Jo se kisha ber faj, por perseri per shkak te vetes. Nje shok filloi te me mbronte, me doli ne krah. I thashe, mos me mbro se pasi te me ndeshkojn mua, do te ndeshkojn edhe ty.

Une e bej per ata qe i dua.
Me poshte dicka, jo ne shkalle te litarit, midis meje dhe nje shoku.
Me qe jemi tek dua, dashuria, dashja; Nje here po ndeshkohesha nga superfuqi, shteti. Jo se kisha ber faj, por perseri per shkak te vetes. Nje shok filloi te me mbronte, me doli ne krah. I thashe, mos me mbro se pasi te me ndeshkojn mua, do te ndeshkojn edhe ty.
Askush nuk e ben, me fjale e bejne te gjithe po he😅
Por nena per femijen e besoj se e jep jeten🙏
Lexova diku qe gruaja i kekonte veshken e dhurar burrit pasi ishin ndare😂😂

Askush nuk e ben, me fjale e bejne te gjithe po he😅
Por nena per femijen e besoj se e jep jeten🙏
Lexova diku qe gruaja i kekonte veshken e dhurar burrit pasi ishin ndare😂😂
Une e bej.
Nena, mundet por pas Luftes se Dyte Boterore ju kan inxhineruar, jo vetem mos ta beni por edhe te vrisni per qef. Ne kete bote super materiale, ashtu eshte thone; por nuk e bejn. Ne boten shpirterore , mendoj duhet te jet normale sakrifica, edhe ekstreme ne se duhet.
Ne se krahasojm sot ushtrin ruse me perendimoret, ruset jam shume, shume, shume me te gatshem per sakrific pasi ka bote shpirterore.
Ne perendim cdo gje eshte materiale dhe show. Edhe mardheniet per show, edhe femit i bejn per show, JO TE GJITHE.

Es war ein Scherz oder 🤣😍
Ich weiß, dass es nur ein Scherz war. Keine Sorge, ich habe das nicht falsch verstanden. Alles ist gut, und ich nehme es dir nicht übel. Manchmal werden Witze einfach missverstanden, aber in diesem Fall weiß ich, dass du es nicht böse gemeint hast hmmmmm🙃

Back