YOKO
V.I.P
- Anëtar
- Feb 6, 2011
- Postime
- 44,193
- Pikët
- 113
Pjer, se jam ne orar te punes, mos m’i ngri nervat!!nuk te kuptova e dashur, me qarte, pyetja eshte konkrete ; çfare organesh ke dhuruar, meqe dhe ;
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Pjer, se jam ne orar te punes, mos m’i ngri nervat!!nuk te kuptova e dashur, me qarte, pyetja eshte konkrete ; çfare organesh ke dhuruar, meqe dhe ;
jo, u habita ne fakt se fole ne shumes ; dhuruese organesh, dhe thashe si ka mundur te jetoje @YOKO kur paska dhuruar disa organe, dhe po i thoshja vetes ; ishallah nuk ka dhuruar dhe trurinPjer, se jam ne orar te punes, mos m’i ngri nervat!!![]()
Kjo ka qenë njeri naiv. Ka besuar shumë në njerëz.A do i dhuronit partnerit/-es tuaj nje organ tuajin nese do ishit thjesh te dashur apo dhe te martuar? A do prisnit besnikeri te perjetshme nga ai/-ajo pasi t’i dhuronit organin tuaj? Do e pranonit lehte ndarjen? View attachment 360369
Ne rast aksidenti, vdekje. Jo sa eshte gjalle. Perdor trurin dhe tijo, u habita ne fakt se fole ne shumes ; dhuruese organesh, dhe thashe si ka mundur te jetoje @YOKO kur paska dhuruar disa organe, dhe po i thoshja vetes ; ishallah nuk ka dhuruar dhe trurin![]()
Dhe si shkoi çeshtja?Gjepura?! Sa naive duhet të jesh oj Yoko, që nxjerr nga goja këto gjëra?
Unë shkova në spital me dhimbje të tmerrshme me gur në veshka, ata më ndaluan zemrën për 6 minuta.
Ata thanë 6 minuta por unë nuk mbaj mend 6 ditët e para. U zgjova nga gjumi pas një jave. Nga 1 Prill deri në 7 Prill nuk i mbaj mend … ça bënë ata me mua, nuk e di.
Pyes vajzën kush e dha autorizimin për zemrën? Nuk ma dha përgjigjen …
E gjeta veten zbuluar komplet pa çarçafë, pa asgjë … bile edhe telefonin e gjeta hapur, kur në fakt e kisha me password
Se ça e kishin prrallisur vajzën një Zot e di.
Çne të bënin ndërhyrje në zemër duke e pushuar atë, kur unë shkova për veshkën?
a e lexove komentin e @YOKO dhe bashkbisedimin e saj me mua dhe me perpara me @Hello Kitty eee, lexoje pastaj fol, vure trurin ne pune,Ne rast aksidenti, vdekje. Jo sa eshte gjalle. Perdor trurin dhe ti![]()
!!!!!????Une vete jam dhuruese organesh.
Ngaqe jemi shume tmire dhe delikate mademouiselleEdhte e cuditeshme jeta...nganjehere n'a vjen tu vrasim..por kur semureni..na vjen te kujdesemi sikur te jeni femije
Ketyre qe s’perdorin trurin, s’ke c’ju do as organetNe rast aksidenti, vdekje. Jo sa eshte gjalle. Perdor trurin dhe ti![]()
Fake! LolDhe si shkoi çeshtja?
Ti po vuanke me shume se te gjitheNuk po ju kërkon njeri sakrifica të mëdhaja,dhuroni atë organin që dhurohet zakonisht në të tilla raste.
Jo me nuk vuaj fare unë po është hipokrizi e madhe ti thuash të dashurit unë për ty jap veshkën dhe kur ai kërkon pak ngrohtësi i thua nuk mundem jam me ato...Ti po vuanke me shume se te gjithe
Po dhe ai, ate dite e gjeti te kerkoje ngrohtesiJo me nuk vuaj fare unë po është hipokrizi e madhe ti thuash të dashurit unë për ty jap veshkën dhe kur ai kërkon pak ngrohtësi i thua nuk mundem jam me ato...
U fut djali në sherr me doktorat, sa që i bën No Trespassing Order forever.Dhe si shkoi çeshtja?
Wow, me gjithë e paske ti?!Fake! Lol