Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A ja vlen te japesh nje pjese te vetes njeriut qe do?

Wow, me gjithë e paske ti?!
I put my heart out to tell you a story of my life … and you still have the audacity to say FAKE?!

Shame on you Yoko! I really mean it 😵‍💫

Shprehu sic i ka hije nje zonje te moshes tende, mos me thuaj mua s’ke turp. Apo e di ti, qe s’te pergjigjem dot me te njejtin fjalor.
Thashe FAKE per videon e atij burrit qe doli me vrap nga spitali.

@L0verman ~ Ja një foto për të vërtetuar ty, gjithë forumit dhe sidomos @YOKO se ato histori që tregoj kanë baza solide. Bile në të shumtën e rasteve tregoj vetëm majën e ajsbergut.

Note: Foto e bërë nga djali, kur më gjeti në spital, që isha në koma (induced coma) … prandaj filloi sherrin me doktorat.
Shikoni shiringën tek qafa … 😵‍💫

IMG_3282.jpeg

@L0verman ~ Ja një foto për të vërtetuar ty, gjithë forumit dhe sidomos @YOKO se ato histori që tregoj kanë baza solide. Bile në të shumtën e rasteve tregoj vetëm majën e ajsbergut.

Note: Foto e bërë nga djali, kur më gjeti në spital, që isha në koma (induced coma) … prandaj filloi sherrin me doktorat.

View attachment 361115
Si je tani??
Te uroj sherim te shpejte 🤗

Si je tani??
Te uroj sherim te shpejte 🤗
Thanks for asking ~ Foto është para një viti

Doja të tregoja se Organ Donor is a real scam nga Health Organization

Shkova për gur në veshka dhe më ndaluan zemrën për 6 minutes and induced coma për 6 ditë. Më mbajtën 18 ditë kot më koti në spital. Dola nga spitali akoma me dhimbje në veshka. 1 muaj prita sa më bënë operim 😵‍💫
Kushedi se çfarë organe donin nga mua. Thanks djalit që bëri potere në spital, se sot do t’ju përshëndetja nga LARTË

Shkova për gur në veshka dhe më ndaluan zemrën për 6 minutes and induced coma për 6 ditë. Më mbajtën 18 ditë kot më koti në spital. Dola nga spitali akoma me dhimbje në veshka. 1 muaj prita sa më bënë operim 😵‍💫
Kushedi se çfarë organe donin nga mua. Thanks djalit që bëri potere në spital, se sot do t’ju përshëndetja nga LARTË
Me vjen mire qe e paske kaluar 🤗

Po çi donin organet e tua ti je plakë!

Kimi kujdes ju njerëz që dhuroni organe. Ja u marrin organet përpara se të vdisni. Në fakt vdisni pikërisht sepse ju marrin organet.
Altruizmi juaj mund t'ju vrasë.

Jo vetem :

Ka loopholes pa fund qe i lejn per ti ber exploit te lena qellimisht, kush i ka emrin ne patente si donator dihe qe shteti eshte vrares dhe ka korruptim te legalizuar. Cifot kane ber kerdin neper spitale. Shtetet demokrate/ liberale cifute si ny chicago jane te kalbura ne korrupsjin legal dhe kur vjen puna per $$$$ shteti dhe spitalet nuk te falin ti marrin organet dhe te cojn per dhjam qeni duke qene ne jete te vrasin.

Last edited:

View attachment 361115
Te shkume @Hello Kitty , mos i pafsh me dyert e spitalit se njesoj jane ne gjithe boten.

Back