• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A janë burrat të nevojshëm?

Thonin te motçmit qe kishin i qerre me men 😁 me mire ke nji burr i keq se sa ke nji vella i mire. Tani kte burrin e keq e provum, noi burr te mir ka se spi uj qy llafi nkohet e sotme 😅 te mençem ato qe e kan thon, po me e mençme jam vet una 😜

Thonin te motçmit qe kishin i qerre me men 😁 me mire ke nji burr i keq se sa ke nji vella i mire. Tani kte burrin e keq e provum, noi burr te mir ka se spi uj qy llafi nkohet e sotme 😅 te mençem ato qe e kan thon, po me e mençme jam vet una 😜

C’kuptim ka, se s’e kuptova. 🤔

fenomeni_12.jpg

Përgjigjja pa dyshim është “Jo”. Burrat nuk janë të nevojshëm për gratë, të cilat nëse duan patjetër një fëmijë, mund t’u drejtohen mjekëve e metodave moderne të konceptimit artificial. Për gjithçka tjetër, meshkujt nuk janë tjetër veç gurë brenda këpucëve, pasi u druhen shumë partnereve të zgjuara apo me karrierë të suksesshme, e për më tepër gjithnjë kërkojnë që t‘i pengojnë në këtë kuadër. Një feministe e thekur amerikane dhe autore e bestsellerit “Kundër dëshirës sonë” shkruan: “Problemi kryesor është se nuk gjendet numri i mjaftueshëm i meshkujve të interesuar në një raport serioz dhe të barabartë në çift. Për më tej, liria që i është bërë faktorit ‘gei’, ka bërë që shumë burra të zgjedhin të jetojnë ashtu si duan, pra përkrah burrave të tjerë, gjë që ka çuar në pakësimin e lëndës së parë”.
ju keni 2 Iksa me te cilet lindni vetem vajza, ne kemi iks e ypsilon, mund te lindim vajza e djem, keshtu qe skemi nevoje per juve

Kete mbase e thon grat sot per arsye se nuk kan me nevoje te varen nga nje burre per siguri financiare.Grat jan te lira te fitojn parate e tyre dhe mbeshteten ne vetvete qe te jen te pavarura, sepse shume burra i trajtojne grat sikur ato sja dalin dot pa te , dhe ka shume raste qe thone ti pa mu mer fund ,me nevoje te varen nga nje burre siguri financiare.

Çfar do te thot kjo per ty si burre? Do te thot qe nese mendon se grat te duan vetem per “burimet” e tua ose parate atehere je i bllokuar ne te kaluaren.
Une personalisht mendoj se nrm qe jan te domosdoshem,por nuk "kam “nevoje" per nje burre qe te kujdeset per mu ne cdo gje. Nese jam me nje burr, esht sepse me pelqen tjem me te , gjithsesi mendoj se burrat kan me shume nevoje per nje grua se sa e kunderta .
Por dhe kur grat nuk kan nevoj per nje burre bohen jashtzakonisht armiqesore dhe agresive 🤪

Back