Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Varet, disa jan per ti hedhur ne kosh te plehrave si nje tuf trendafilash![]()
Ku e shikon grricjen ti, po thoja nje faktPse grricesh kot tani?!![]()
Thonin te motçmit qe kishin i qerre me menme mire ke nji burr i keq se sa ke nji vella i mire. Tani kte burrin e keq e provum, noi burr te mir ka se spi uj qy llafi nkohet e sotme
te mençem ato qe e kan thon, po me e mençme jam vet una
![]()
Play with fire and you will get burnedAhh c’je nje tiiii!!![]()
Ishte shume i rendesishem burri medemekC’kuptim ka, se s’e kuptova.![]()
Ishte shume i rendesishem burri medemek![]()
ju keni 2 Iksa me te cilet lindni vetem vajza, ne kemi iks e ypsilon, mund te lindim vajza e djem, keshtu qe skemi nevoje per juve![]()
Përgjigjja pa dyshim është “Jo”. Burrat nuk janë të nevojshëm për gratë, të cilat nëse duan patjetër një fëmijë, mund t’u drejtohen mjekëve e metodave moderne të konceptimit artificial. Për gjithçka tjetër, meshkujt nuk janë tjetër veç gurë brenda këpucëve, pasi u druhen shumë partnereve të zgjuara apo me karrierë të suksesshme, e për më tepër gjithnjë kërkojnë që t‘i pengojnë në këtë kuadër. Një feministe e thekur amerikane dhe autore e bestsellerit “Kundër dëshirës sonë” shkruan: “Problemi kryesor është se nuk gjendet numri i mjaftueshëm i meshkujve të interesuar në një raport serioz dhe të barabartë në çift. Për më tej, liria që i është bërë faktorit ‘gei’, ka bërë që shumë burra të zgjedhin të jetojnë ashtu si duan, pra përkrah burrave të tjerë, gjë që ka çuar në pakësimin e lëndës së parë”.
You won't get burned. You will get hotPlay with fire and you will get burned![]()
Mir mojMe qenka lodhur truri me sa duket!!![]()