Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Gje bezdisese kjo sepse edhe duhet te kesh shume nervaaaa te flasesh me robtePo dhe jemi, sidomos ne ne emigrim qe s’kemi asnje familjar afer. Ne ne USA akoma me shume. Ka momente qe vertet ndihem e vetmuar sado qe kam burrin e femijet. Shoqerine ketej vetem fundjavave po i takuam.
Kur je ne forum s’je besoj.Edhe jemi edhe sjemi.
Ju çupat e forumit jeni shumë të ftohta.Kur je ne forum s’je besoj.
Po ti shih @Vanitas ka shoke te vdekurit me musteqevaret nga gjendja shpirterore..
vetmia nuk eshte e perhershme , as e perjetshme..
ajo ndonjehere eshte e domosdoshme ti ndodhe njeriut..
eshte nje proces i pashmangshem qe do ta perjetosh se s'ben , sikur qofsh i rrethuar nga gjysma e botes..
vetmia eshte sfide
eshte ripertteritje..
eshte Start , sic i bejme ndonjehere kompjuterit, e fikim dhe e ndezim prape..
Te drejt ke. Te ftohta jane, por une jo. Une jam grua.Ju çupat e forumit jeni shumë të ftohta.
ktu jemi ne nje bote irreale.
3 vite ishin kot. 10 vite ishin fuqishem13 vite… 52,055 postime… dhe ti ende shpreson se eshte thjeshte vetmi. But, is it really? You wish, @Niki