Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A jane forumistet te vetmuar?

Po nuk i përdor dot pra 5 shqisat 😂
Ca te kesh fat:p
Të duket i mirë apo e mire online ne gjithe gjërat, kur e takon live zbulon se bie erë të keqe fjala bie 😂
Qëllon që bie erë e mire.

Nuhat dot online? Nuhat lesht :p

Une vallai dyshoj dhe te vetja ime jo me te te tjeret. Ca eshte larg s’eshte per mua 😜plus kur kalon moshen ke hallin e hormoneve qe jane cop cop , ufff vapa, uff kockat, ufff frymarrja.. je cop cop te them se ke mendjen tz nuhatja 🤣🤣🤣

Cilësia e debateve ka rënë, e forumet janë kthyer në chat që nga koha kur dolën telefonët, e forumet përdoren nga telefoni. Nuk besoj se ka ndonjë zgjidhje për këtë.
Hapja e profileve dhe të shikosh se kush ka vizituar profilin tënd, ka të bëjë më shumë me kureshtjen, por dhe këtë nuk mund ta shikosh kur tjetri e viziton profilin si i fshehur.

Sa për temën, në forumet e sotme ka nga të gjithë:

Ka të vetmuar, që heqin mërzinë.
Ka të vetmuar, që nuk dinë as vetë pse shkruajnë e çfarë shkruajnë.
Ka të vetmuar që janë në kërkim të dikujt.
Ka jo të vetmuar, që e kanë si argëtim.
Ka të tjerë që e kanë si punë, e shkruajnë se paguhen për ato që shkruajnë.
Etj.
Në fakt unë kam përdorur lap top dhe tablet deri 3-4 vjet më parë. Tani nuk përdor lap top, vetëm tablet, dhe telefon me rallë.

Une vallai dyshoj dhe te vetja ime jo me te te tjeret. Ca eshte larg s’eshte per mua 😜plus kur kalon moshen ke hallin e hormoneve qe jane cop cop , ufff vapa, uff kockat, ufff frymarrja.. je cop cop te them se ke mendjen tz nuhatja 🤣🤣🤣
Bëra shaka, por pak a shumë shakaja është gjysma e se vërtetës.
Personalisht. Kam takuar ndër vite diku ke 11 persona( me shumë femra) të cilat i kam njohur fillimisht virtualisht. Vetem një rast ishte tejet negativ, shumë ndryshe nga sa shfaqej online. Gjithë rastet e tjera shume pozitive.
Pra probabiliteti i fake people online nuk besoj se është i lartë, qëllon ndonjë plehre tek tuk, rallë.

Personalisht. Kam takuar ndër vite diku ke 11 persona( me shumë femra) të cilat i kam njohur fillimisht virtualisht. Vetem një rast ishte tejet negativ, shumë ndryshe nga sa shfaqej online. Gjithë rastet e tjera shume pozitive.
Pra probabiliteti i fake people online nuk besoj se është i lartë, qëllon ndonjë plehre tek tuk, rallë.
He Lando ,se kshu si dokumentare me duken keto histori mua 😅

Hajde ke ferkoja se dhe ktej diell na mbyti ja kemi kaluar shqiperise :p pastaj kush tlen vetem ty qe e lanshin ment e kokes ishalla :p
Me merr malli per icik drame , thashethem shqipoje psh. Apo shprehjet tona popullore apo bullizmin qe na karakterizon si natyre!

He Lando ,se kshu si dokumentare me duken keto histori mua 😅
Nuk e di a e mban mend myspace dhe msn chat. Në 2007 pati kulmin. Ishte rrjet social shumë cool.
As tani nuk e kuptoj dot pse Facebook i shëmtuar dominon botën???
Hap fb, dhe 15 postet e para
7 postime nga grupet që nuk i follow
2 postime nga grupet që follow
2 postime nga persona që nuk i ke friends dhe nuk i njeh
1 postim nga friends
Dhe 3 Ads....ka shumë të ngjarë të jenë postimet e atij langaraqit të surrelit sepse 95 % e Friends te tu i kanë bërë follow profilit të tij në fb dhe algoritmi ti verbon sytë me postimet e langaraqit . 😂

Myspace nuk kishte that fuckin bullshit. Gjeje njerëz shumë cool online, dhe si platformë ishte organizuar perfekt.

Ndersa une ato pak njerez qe kam takuar me qelluan njeri me i mire se tjetri. Persona te cilet kishe qejf te komunikoje.

Back