• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A jane forumistet te vetmuar?

Me vjeq keq por kete nuk mund ta lejoj. Po perpiqesh te lendosh dhe te nencmosh disa femra qe besojne tek dashuria e vertete virtuale dhe u dukem si burri i tyre :p
Jo une po u them je beqar qe te te marrin seriozisht jo thjesht per virtualitet.🤣

Ti si beqo qe je, duhet te jesh me i vetmuar se ne te pakten shuajm forumin dhe kemi partnerin femijet, po ti?
Po s'ndihem i vetmuar unë dhe pse s'kam njerëz afër. S'është e thënë gjithmonë që po s'spate me kë të rrish, do ndihesh i vetmuar. Ndonjëherë ndodh që dhe ata që kanë njerëz afër ndihen të vetmuar.

Po s'ndihem i vetmuar unë dhe pse s'kam njerëz afër. S'është e thënë gjithmonë që po s'spate me kë të rrish, do ndihesh i vetmuar. Ndonjëherë ndodh që dhe ata që kanë njerëz afër ndihen të vetmuar.
Atehere pse supozon se ata qe jan te martuar ndihen te vetmuar?

Pa asnje lloj diskutimi.
Te gjithe te vetmuar jemi. Edhe ata qe nuk hyjne ne forum, bejne dicka tjeter.
Secili vetevritet ne menyren e vete. Vret kohen ne menyren e vete, desha te them.
kjo dmth ata qe sfuten ne forum,nuk e vrasin kohen ne nje tjeter forme? Gjithmone do vritet ne nje lloj forme koha,kjo tregon vetmi?

Perzotin kshu e ndjej, jo se dua
Po gjithmone e kam pas ate ndjesine qe do vdes ne moshe te re.
Shpresoj qe jo se nuk dua qe prinderit e mi te vajtojne per mua
Per mu krejt problemi ky esht
dmth ti se ke problem t ikesh e re nga kjo bote?😡se ke qejf jeten? Kujt i plasi,90 ki me shku.100 s tcojme dot me zor👀❤️

Dikur forumi zinte një vend shumë më të madh në jetën time. Më interesonte çdo gjë: kush ma komentonte shkrimin, kush bënte një batutë, kush më vlerësonte e kush jo. I jepja rëndësi gjërave që sot them sa budallaqe paskam qenë.
Me kalimin e kohës kuptova se nuk kisha pse ta lidhja humorin apo qetësinë time me atë që ndodhte brenda një forumi. Sot hyj, lexoj, shkruaj ndonjë mendim dhe dal. Më shumë nga vesi sesa nga nevoja.
Forumi është një pjesë e kohës sime të lirë, jo qendra e jetës sime. E shijoj kur ka biseda interesante dhe e lë pas pa e marrë me vete. Kaq është. Nuk kam më nevojë të kërkoj te shkronjat e të tjerëve atë që duhet ta gjej te vetja.

Është një mënyrë për të ndenjur me veten, dmth rrin me të tjerët që të ndihesh vetëm.

Dikur forumi zinte një vend shumë më të madh në jetën time. Më interesonte çdo gjë: kush ma komentonte shkrimin, kush bënte një batutë, kush më vlerësonte e kush jo. I jepja rëndësi gjërave që sot them sa budallaqe paskam qenë.
Me kalimin e kohës kuptova se nuk kisha pse ta lidhja humorin apo qetësinë time me atë që ndodhte brenda një forumi. Sot hyj, lexoj, shkruaj ndonjë mendim dhe dal. Më shumë nga vesi sesa nga nevoja.
Forumi është një pjesë e kohës sime të lirë, jo qendra e jetës sime. E shijoj kur ka biseda interesante dhe e lë pas pa e marrë me vete. Kaq është. Nuk kam më nevojë të kërkoj te shkronjat e të tjerëve atë që duhet ta gjej te vetja.
Jeta jashtë forumit është më e rëndësishme. Forumin (të paktën unë), e shoh si mënyrë për të mësuar ndonjë gjë që s'di. Unë s'marr vesh nga politika p.sh, po një mendim i dikujt më jep mundësi të krijoj argumente kundër. Kam të drejtë apo s'kam të drejtë është tjetër gjë, por e kam fjalën që mësoj ndonjë gjë.

Lere me @Trendafili ka nja 7 emra dhe jo vetem flet me te tjere por flet dhe me vete
Po me Trëndafilin ç'pate xhanëm?

Sa për djeni Trëndafili është i vetmi këtu që ka vetëm një pseudonim.
Nashti, nëse shikon ti ëndrra në diell për mua nuk është faji im por është i Amerikës që po të helmon me ushqime fallco që favorizojnë aluçinacionet.🥴

Last edited:
Juve ketu,shumica, te pakten ta falenderoni Mandin 100 here ne dite qe ju mundeson te futeni ketu dhe te argetoheni me njeri tjetrin, duke qene vetvetja ne pjesen me derrmuese ketu.

Rrini e Shani forumin, si idiota qe Jeni. Jo realiteti, po Leshi dhe preshi.

Ku ka me mire se sa ti te gjendesh ne nje ambient, qe te mund te shprehesh pjeset me te bukura dhe disi me te fshehta te energjise tende.

Akoma se keni kuptuar, qe arsyeja qe pse shumica jane disi te varur dhe nuk shkeputen dot kollaj nga forumi, eshte se jane te dashuruar me energjine e Tyre kur ata/ato nderveprojne me njeri tjetrin ketu. 😏

Juve ketu,shumica, te pakten ta falenderoni Mandin 100 here ne dite qe ju mundeson te futeni ketu dhe te argetoheni me njeri tjetrin, duke qene vetvetja ne pjesen me derrmuese ketu.

Rrini e Shani forumin, si idiota qe Jeni. Jo realiteti, po Leshi dhe preshi.

Ku ka me mire se sa ti te gjendesh ne nje ambient, qe te mund te shprehesh pjeset me te bukura dhe disi me te fshehta te energjise tende.

Akoma se keni kuptuar, qe arsyeja qe pse shumica jane disi te varur dhe nuk shkeputen dot kollaj nga forumi, eshte se jane te dashuruar me energjine e Tyre kur ata/ato nderveprojne me njeri tjetrin ketu. 😏
Falenderoje dhe ti qe te le te hapesh 3-4 adresa njave 🥴

Falenderoje dhe ti qe te le te hapesh 3-4 adresa njave 🥴

Nje jave ishte ajo dhe po diku te tre adrsa kane qene, dhe ato te deklaruara pak a shume. Une e shpreh ate qe jam, kur kam qene me adrese tjeter. Dhe ajo hapja e Tyre ka qene per nje arsye te caktuar personale.

Dhe normalisht qe do ta falenderoj, se Kam as per ulje as per turp.

Nqs del qe une kam adrese tjeter pervecse atyre qe kam deklaruar pak a shume, e ftoj Mandin te me bej Ban.

Back