Trendafili
V.I.P
- Anëtar
- May 29, 2023
- Postime
- 17,339
- Pikët
- 113
Si mendoni?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Më duket se nuk më ke kuptuar qartë, pyetja është: A ju duket e drejtë që disa fshijnë menderen me lekë dhe disa të tjerë të lipin rrugëve?Në botë ka njerëz të tre niveleve; të pasur të varfër, të mesëm (as të varfër dhe as të pasur). Ata që janë të pasur do thoshnin se aftësit personale dhe puna e palodhur i çon njerëzit në pasuri, ata që janë të varfër dhe të mesëm do thoshnin se sistemi e ka fajin. Bota në vetvete nuk është e padrejtë, por disa njerëz lindin me fat (në vende të pasura), disa si në shqipëri janë pa fat (vend i varfër).
Nuk ka drejtësi në ekonomi, disa njerëz do kenë më shumë se të tjerët, disa do kenë më pak, është çështje fati, pune dhe aftësish. Është e drejtë apo jo është pyetje morale dhe morali nuk ka lidhje me ekonominë.Më duket se nuk më ke kuptuar qartë, pyetja është: A ju duket e drejtë që disa fshijnë menderen me lekë dhe disa të tjerë të lipin rrugëve?
Ja keta te dy posht teje kane qelluar nga krahu i xhepave te thelle.E padrejte.
Kam qelluar nga krahu i xhepave te gris.
Më duket se nuk dashke të kuptoke shoku Luçi!Nuk ka drejtësi në ekonomi, disa njerëz do kenë më shumë se të tjerët, disa do kenë më pak, është çështje fati, pune dhe aftësish. Është e drejtë apo jo është pyetje morale dhe morali nuk ka lidhje me ekonominë.
Ska gje. Te kesh shëndet vete,dhe familja, eshte pasuria me e madheE padrejte.
Kam qelluar nga krahu i xhepave te gris.
Nuk më duket as e drejtë dhe as e padrejtë, më duket ashtu siç është. Është e ndarë në super-miliardier dhe në lypsa. Kjo është përgjigja ime. Nëse është e drejtë apo jo, këtë përgjigje s'ta jap dot. Por të pranoj realitetin po.Më duket se nuk dashke të kuptoke shoku Luçi!
Edhe një herë po ta përsëris më të trashë që t'a kuptosh më qartë.
A të duket e drejtë që bota të ndahet në mbretër apo supermiljarderë dhe në lypsa apo në njerëz që nuk nxjerrin dotë fundin e muajit?
Nuk i beson njeri me keto parrulla.Poshte imperializmi angloamerikan!
Rrofte luftera e klasave!
Nuk i beson njeri me keto parrulla.
Shpernda ca leke qe te besoj @Xha Tani !
Nuk eshte gje dhe kjo me klasa.Prandaj kemi ardhur ketu, se nuk besojne me te lufta e klasave por shiten per nje these mielli te oligarket.![]()
Prandaj kemi ardhur ketu, se nuk besojne me te lufta e klasave por shiten per nje these mielli te oligarket.![]()
Ka raste qe me dukesh si Prifti mehalles qe u jep Urata besimtareve me asistence sociale , qe te puthin doren Urat..Ska gje. Te kesh shëndet vete,dhe familja, eshte pasuria me e madhe![]()