Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A ju ka marrë malli për dikë që nuk e keni më afër dhe si ndiheni sot?

Po të ishte këtu, tani, do ta përqafoja me të gjitha forcat derisa të thyhemi të dy nga hovi i asaj që ndjej për të.

Po mka marr malli per gjyshin sidomos zerin e tij.
Nuk mund ta harroj asnje moment dhe sidomos kur kujtoj qe do festojme bajramin e par pa te.😞

Gjithashtu me merr malli per dike,por vec mall per momente,asgje tjeter,jo kthim definitivisht.😊

Po ❤️
Nje luanesh
Se di se si do e marin kur do boj dicka ne kujtim te saj... Uroj mos ta marrin per keq por un e kam nda menjen ❤️

Ajo eshte e vetmja femer ne memorien time qe rrezaton si e pavdekshme.
Energjia e saj femerore e paster, e brisht, delikate, empate, shpirt puro.

Malli im eshte hileqar. Here hesht, here uleret- e thuajse gjithnje une nuk kam c'te bej.

Kam mall per dike qe nuk esht me por jo si me pare dhe kjo me merzit shume sepse nuk e kujtoj me perdit madje gati e kam harruar
Sdua ta harroj 🙃

Kam mall normal, prej mishi dhe une. Si ndihem? Po mesohem…

To my younger brother
Wait up for me ....

Last edited:
  • Hugs
Reactions: DUA
Back