Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A mendoni se ndryshimi do të vijë vetëm nëse qytetarët organizohen dhe ndërkombëtarët e kuptojnë se stabilokracia është një rrezik afatgjatë?

A mendoni se ndryshimi do të vijë nëse qytetarët organizohen?

• Po ndryshimi vjen nga organizimi qytetar.

Votes: 2 50.0%
  • Jo kjo nuk do të ndryshojë asgjë.

Votes: 2 50.0%

• Numri i votuesve
    4
  • Poll closed .

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,543
Pikët
113
Ndryshimi do të vijë vetëm nëse qytetarët organizohen dhe ndërkombëtarët e kuptojnë se stabilokracia është një rrezik afatgjatë për Shqipërinë dhe rajonin.

Ndryshimi do të vijë vetëm nëse qytetarët organizohen dhe ndërkombëtarët e kuptojnë se stabilokracia është një rrezik afatgjatë për Shqipërinë dhe rajonin.
Me bekimin e ndërkombëtarëve u vendos stabilocracia
Apo harrove se të parët që përkrahu anerika ishin sigurimsat... spo atë kinezin që na llagiste për mushkonja kur binin avionët si miza nga pesha e barit...
Apo atë surrat mongolen, që I mbante në prehër gjithë kulishat e shk.dhatokracisë

Me bekimin e ndërkombëtarëve u vendos stabilocracia
Apo harrove se të parët që përkrahu anerika ishin sigurimsat... spo atë kinezin që na llagiste për mushkonja kur binin avionët si miza nga pesha e barit...
Apo atë surrat mongolen, që I mbante në prehër gjithë kulishat e shk.dhatokracisë

Si tha dhe vet nano erdhi nga Franca ne thonjë të pa preme si barbon hate makarona nëpër menca. Sot ka cdo gjë vila me miljona euro dhe gjith pushtetin, e ka kthyer vendin në ekonomi droge dhe kulla.
Bëhen ato pa bekimin dhe ndikimin e cifove të majtë ktej? Bllokmenat nuk i zgjodhën kot.

Si tha dhe vet nano erdhi nga Franca ne thonjë të pa preme si barbon hate makarona nëpër menca. Sot ka cdo gjë vila me miljona euro dhe gjith pushtetin, e ka kthyer vendin në ekonomi drogë dhe kulla.
Bëhen ato pa bekimin dhe ndikimin e cifove të majtë ktej? Bllokmenat nuk i zgjodhën kot.
Lidhja me e gjate. Barba Pilua i Rames ishte edhe ne Zogun edhe me Enverin. Rastesi qe eshte Rama sot?

@Uflla Shqiperia nuk behet pa u thene e verteta.

Lidhja me e gjate. Barba Pilua i Rames ishte edhe ne Zogun edhe me Enverin. Rastesi qe eshte Rama sot?

Gjë pa lidhje. Aty u cu bë me Boris yelsin në 90 ku ishin cifot e ish bashkimit që e kthyen në gangster capitalism nga u kopju tek ish vendet e bllokut dhe cifot amerikane që e ndihmuan yelsinin për projektimin e ekonomisë.

Last edited:
Shqipria është vend i transiti të drogës e kam thënë më përpara dhe i vlen politikave të cifutve të majtë amerikanë që e kthyen të tillë. Ramën e kan sjell dhe mbrojtur në cdo moment demokratet cifut amerikane dhe tani po i del tëmu haptas që po i rrezikohen fondet. Më përpara të djathtët si trumpi bën një sy qor dhe dëgjonin llumin e më parshëm demokrate cifut në administratë që kishin instaluar njerzit e vet për gjepolitikat kushdo qofshin në pushtet cifot demokratë merreshin me gjeopolitikën dhe cdo fond dhe politikë dhe të ardhur miratoheshik dhe manaxhoheshe nga demokratet deri sa I shkeli këmba në gozhdë me deklaratat e këtij kryeminisministri pallosh kokaina shqiptar që ja treguan edhe një pjesë nga ata që e votuan dhe medjat , dhe peripecitë nga cifot demokratet amerikanë.
Arsyeja edhe pse nuk e ftoi në inagurim

Last edited:
Gjë pa lidhje. Aty u cu bë me Boris yelsin në 90 ku ishin cifot e ish bashkimit që e kthyen në gangster capitalism nga u kopju tek ish vendet e bllokut dhe cifot amerikane që e ndihmuan yelsinin për projektimin e ekonomisë.
Nuk u kopju.Shqiperia eshte koloni e tyre dhe ka vazhdimesi qysh me Zogun. Kemi trashegim pushteti te attyre kukllave koloniale.

A po e luan protesta këtë rol të shumëpritur?

U mund ta heqim nga fjalori politik fjalen "nderkombetaret".

Nderkombetareve, qe ta themi me nje gjuhe diplomatike "nuk i rruhet" per Shqiperine.

Qe ta them dhe nje here. Nderkombetareve nuk i rruhet per Shqiperine.

Ore ti mire qe te cudit , por te ben dhe per budalla ?

Pse more nga 200 - 300 vjet rrojne kta qe bashkpunojne me njeri - tjetrin ? Jo Rotshildet , jo Zogu - Enveri dhe perralla me Hirushe..

Kta nga 60 vjec jane , ky thote kane lidhje me Zogun , me Enverin , kta kane nja 100 vjet qe kane ik te takojne shokun tend , Napolon Zerva..

Se na rroite nga trute e kokes..

Nuk u kopju.Shqiperia eshte koloni e tyre dhe ka vazhdimesi qysh me Zogun. Kemi trashegim pushteti te attyre kukllave koloniale.
Po plako futja rdhëpos. Zogu thotë.

Shqipria e morën komunistet nga komunistët e ppsh e mori ps pastaj rilindja. Nqs nuk shef një temë ktu je qor si veprojnë cifot.

Vend musliman i robëruar nga ottomanët sic e kanë qef cifutët, ish komunist ,dhe i majtë, dhe i hapën derën me drogën dhe korrupsionit. Të tjerat pirdh se lirohesh Lexo ca shkruaja për modelin e 90s më sipër.

Sa i përket Salës është versjoni i djathtë i mesit dmth jo i djathtë tamam që e përdorën, po prap më mirë se me halet puro cifute se rama.

Last edited:
Po plako futja rdhëpos. Zogu thotë.

Shqipria e morën komunistet nga komunistët e ppsh e mori ps pastaj rilindja. Nqs nuk shef një temë ktu je qor si veprojnë cifot.

Vend musliman i robëruar nga ottomanët sic e kanë qef cifutët, ish komunist ,dhe i majtë, dhe i hapën derën me drogën dhe korrupsionit. Të tjerat pirdh se lirohesh Lexo ca shkruaja për modelin e 90s më sipër.

Sa i përket Salës është versjoni i djathtë i mesit dmth jo i djathtë tamam që e përdorën, po prap më mirë se me halet puro cifute se rama.
Na trego nje emer komunisti. Filloja ma cifutin zogist Enver dhe cifuten zogiste Nexhmije.

Back