Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 112,274
- Pikët
- 113
Ne ditet e sotme eshte kthyer se prapthi.Burrat nën hije rrinë kuvendojnë
Pika që s'u bie
Se nga gratë rrojnë![]()
Zevendeso fjalen burrat me grate
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ne ditet e sotme eshte kthyer se prapthi.Burrat nën hije rrinë kuvendojnë
Pika që s'u bie
Se nga gratë rrojnë![]()
Ashtu them edhe une, plus jane edhe nikoqire.Korqaret jan hot![]()

nikoqire moj të ngrataAshtu them edhe une, plus jane edhe nikoqire.
S'eshte per korqaret vargu.nikoqire moj të ngrata
rrokni thika rrokni shpata![]()
Korça ka kulturën e Beratit të vjetër por pa infeksionin kulturor të çifutëve që ka berati i sotshëm.Ashtu them edhe une, plus jane edhe nikoqire.
Po, deri në një masë është e vërtetë. Burrat (dhe njerëzit në përgjithësi) zhvillohen dhe piqen pjesërisht përmes komenteve dhe reagimeve që marrin nga të tjerët.
Komentet nga miqtë, familja, mentorët, kolegët apo edhe të panjohurit mund të ndikojnë në:
Vetëdijen për veten – të kuptosh se si të shohin të tjerët.
Aftësitë sociale – të mësosh cilat sjellje ndihmojnë ose dëmtojnë marrëdhëniet.
Vetëbesimin – inkurajimi mund ta rrisë vetëbesimin, ndërsa kritikat e vazhdueshme mund ta ulin atë.
Vlerat dhe identitetin – njerëzit shpesh i rishikojnë bindjet dhe mënyrën si e shohin veten pas mendimeve të të tjerëve.
Zakonet dhe sjelljen – reagimet mund ta motivojnë një person të ndryshojë ose përmirësojë sjelljen e tij.
Megjithatë, pjekuria nuk varet vetëm nga ajo që thonë të tjerët. Ajo ndikohet edhe nga:
Reflektimi personal.
Përvojat e jetës.
Arsimi dhe të mësuarit.
Përgjegjësitë dhe sfidat.
Zhvillimi biologjik i trurit, veçanërisht gjatë rinisë dhe moshës së re të rritur.
Jo çdo koment ndihmon në zhvillim. Kritikat konstruktive dhe këshillat nga njerëz të besueshëm janë zakonisht më të dobishme sesa fjalët negative ose ofendimet nga kushdo.
Prandaj, mund të thuhet se burrat shpesh piqen dhe evoluojnë përmes reagimeve që marrin nga të tjerët, por pjekuria e vërtetë vjen nga aftësia për t'i analizuar këto reagime dhe për të vendosur vetë se cilat duhen pranuar e cilat jo.
Keta jane lloj njerezish qe duan te hiqen perfekt ne shoqeri...dhe mbesin djaj ne familjePo, deri në një masë është e vërtetë. Burrat (dhe njerëzit në përgjithësi) zhvillohen dhe piqen pjesërisht përmes komenteve dhe reagimeve që marrin nga të tjerët.
Komentet nga miqtë, familja, mentorët, kolegët apo edhe të panjohurit mund të ndikojnë në:
Vetëdijen për veten – të kuptosh se si të shohin të tjerët.
Aftësitë sociale – të mësosh cilat sjellje ndihmojnë ose dëmtojnë marrëdhëniet.
Vetëbesimin – inkurajimi mund ta rrisë vetëbesimin, ndërsa kritikat e vazhdueshme mund ta ulin atë.
Vlerat dhe identitetin – njerëzit shpesh i rishikojnë bindjet dhe mënyrën si e shohin veten pas mendimeve të të tjerëve.
Zakonet dhe sjelljen – reagimet mund ta motivojnë një person të ndryshojë ose përmirësojë sjelljen e tij.
Megjithatë, pjekuria nuk varet vetëm nga ajo që thonë të tjerët. Ajo ndikohet edhe nga:
Reflektimi personal.
Përvojat e jetës.
Arsimi dhe të mësuarit.
Përgjegjësitë dhe sfidat.
Zhvillimi biologjik i trurit, veçanërisht gjatë rinisë dhe moshës së re të rritur.
Jo çdo koment ndihmon në zhvillim. Kritikat konstruktive dhe këshillat nga njerëz të besueshëm janë zakonisht më të dobishme sesa fjalët negative ose ofendimet nga kushdo.
Prandaj, mund të thuhet se burrat shpesh piqen dhe evoluojnë përmes reagimeve që marrin nga të tjerët, por pjekuria e vërtetë vjen nga aftësia për t'i analizuar këto reagime dhe për të vendosur vetë se cilat duhen pranuar e cilat jo.
PERFUNDON ne PAVIONIN=17-te.O korcare o hic fare.![]()