Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Aeroporti Ndërkombëtar i Vlorës

Ndaj thash në mos sot,mot do ndodhë diçka. Kur Ramsesi të bjerë na pushteti(gjithmonë nëse bie), të jesh i sigurt që nuk ka SATAN që do ta mbrojë.
Ndryshimi mes Gedafit dhe Ramës është, i pari pati mardhënie përulësie me satanikët por nuk ishte anëtarësuar tek Satanizmi e përfundoj ashtu siç përfundoj, i dyti është i natyralizuar në brendësi të tyre.
Kështu që nuk mendoj se do e shesin.
Zakonisht këta çelbësirat e parajsave dekorohen, ose më saktë rriten në grada sipas shërbimeve.
Sa më lart të ngjitesh, aq më i besueshëm (familjarë) bëhesh.
Shihja lëvizjet, e paramendo se kush i'a planifikon ato.
Nuk është shkathtësi apo aftësi e diplomatëve tanë, por i atyre që ky palaço i'u shërben.

Ndryshimi mes Gedafit dhe Ramës është, i pari pati mardhënie përulësie me satanikët por nuk ishte anëtarësuar tek Satanizmi e përfundoj ashtu siç përfundoj, i dyti është i natyralizuar në brendësi të tyre.
Kështu që nuk mendoj se do e shesin.
Zakonisht këta çelbësirat e parajsave dekorohen, ose më saktë rriten në grada sipas shërbimeve.
Sa më lart të ngjitesh, aq më i besueshëm (familjarë) bëhesh.
Shihja lëvizjet, e paramendo se kush i'a planifikon ato.
Nuk është shkathtësi apo aftësi e diplomatëve tanë, por i atyre që ky palaço i'u shërben.

Nuk është kaq i rëndësishëm sa na hiqet ky jo. Janë të "detyruar" ta "respektojnë" për hir të postit që mban. Me të rënë nga karrikja nuk do ta qasë më njeri këtë palaçon.

Si perfundim, u hap aeroporti apo akoma ?

Gabimi Pacollit eshte se bleu 98% te aksioneve dhe pranoi nje parazit pa lidhje si ortak me 2% aksione, kur mund t'i blinte ato aksione vetë 100%. Do thoni ju ja kane imponu ortakun, nqf se ja kane imponu ai ka gabu dyfish duke pranu te bashkëpunoje me nje anonim, aq me teper qe Pacolli boten e biznesit e njeh ne pellembe te dores.

Pyetja është çdo bëj baci Pacoll tash? A po ia fal ato 310 milionë popullit apo pushtave? Apo gjykatë? Si mendoni o njerëz të urtë?

Pyetja është çdo bëj baci Pacoll tash? A po ia fal ato 310 milionë popullit apo pushtave? Apo gjykatë? Si mendoni o njerëz të urtë?
Pyetja është kush dhe si e kërcënuan Pacollin që u tërhoq ...

Në gjykatë si Becchetti me shokë. Dhe paret do I paguajnë shqiptarët e varfër. Si gjithmonë. Kokërr më kokërr.

Last edited:

Me c’fare lexova nuk Ishte kercenim por Kane bashkepunuar dy kompani bashke dhe ja ka futur pala e tjeter ( dicka e zakonte pak a shume )

Gjithsesi me pelqeu fakti qe ky Pacolli do te vazhdonte akoma qe te paguante punetoret e tij .. tashme qe as nuk i lejojne me qe te ikin tek puna .

Back