Elbasanlli eshte, por se di a ka lidhje me ish futbollistin Lleshi i 80-tësKush eshte ky Lleshi mre? A ka lidhje me Lleshin qe luante ne vitet 80 me Elbasonin?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Elbasanlli eshte, por se di a ka lidhje me ish futbollistin Lleshi i 80-tësKush eshte ky Lleshi mre? A ka lidhje me Lleshin qe luante ne vitet 80 me Elbasonin?
Eshte super lojtarKy nuk boni një ndeshje tamam kur ishte te Tirona. Sa herë e kam sha mutin kur shkoja në stadium.
Kam patjeter. Sado qe jua mbajti anen, prat mezor e moret i barazim.

Mandatin tjeter frateO Toti, a u ba pista formulas uno ne Labinot o frate?![]()
Ka qene i here hynim pa bilete ke portat..kishte lezet futbolli atehere, rreth viteve 2000..tani eshte bo vl.Shkon Vora ne kategorinë e pare,rri Vlora
Uroj qe te bien nga Kategoria 2 fshatra te tjer te pakten (Laci & Bylis) qe me ardhjen e fshatit tjeter (Vora) mos te dhjehet fare kampionati.Ka qene i here hynim pa bilete ke portat..kishte lezet futbolli atehere, rreth viteve 2000..tani eshte bo vl.Shkon Vora ne kategorinë e pare,rri Vlora![]()
Uroj qe te bien nga Kategoria 2 fshatra te tjer te pakten (Laci & Bylis) qe me ardhjen e fshatit tjeter (Vora) mos te dhjehet fare kampionati.
Tiranen edhe pse per ne Tifozat e Elbasanit eshte kundershtari me i urryer, e duam ne superiore.
Plus lan nam duke u hap portat ashiqare tani ne fund sic e permendi @murik dhe @Venom