drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,547
- Pikët
- 113
Ca U Bo me Elbasonin?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Ca U Bo me Elbasonin?
Ekip te ri.Ca U Bo me Elbasonin?
Po stadiumin kush e ka ne pronesi?
FSHF-ja deri ne 2024. Me pas i kalon bashkise Elbasan.Po stadiumin kush e ka ne pronesi?
I ndjeri Ben Laze prishi gjith ate lek me Elbasanin nder vite edhe perfundoi ne kategorine e 2te! Po nuk je "dobiç" te shesesh naj ndeshje per skedina nuk mbahet ekipi...Ekip te ri.
AF Elbasani
Akademi Futbollit Elbasan
E nisem nga zero.
Duhen aftesi menaxhuse. Skenderbeu Korçes style, apo Ballkani ne Kosove.I ndjeri Ben Laze prishi gjith ate lek me Elbasanin nder vite edhe perfundoi ne kategorine e 2te! Po nuk je "dobiç" te shesesh naj ndeshje per skedina nuk mbahet ekipi...
Te takon ty ta hapesh. Si qytetare dhe tifoze e KuksitPo kukësi ke hap?![]()
Me ke skuadër je tani me Tironen apo me Partizanin
me ate qe ben tym me ngjyra hahahaMe ke skuadër je tani me Tironen apo me Partizanin![]()
Jemi kundërshtarme ate qe ben tym me ngjyra hahaha
mjer un qe jam me skenderben atehere hahahaJemi kundërshtar, ai eshte me Partizanin ndersa un me Tironen ,por e dua keshtu sic eshte
![]()
Une jam i brendshem te Partizani o zemerMe ke skuadër je tani me Tironen apo me Partizanin![]()
Do behesh me Interin dhe me Tironen shum shpejt zemraUne jam i brendshem te Partizani o zemer
Humoriste vogel ta hongra veshinDo behesh me Interin dhe me Tironen shum shpejt zemra![]()
Thuj cte duash por do vish nga skuadrat e mijaHumoriste vogel ta hongra veshin