• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Agron shehaj

Nuk dua ta gjykoj se si i ka gjetur ato, por njerëz të tillë kanë konflikt interesi për të drejtuar shoqërinë.
Zakonisht këta mbrojnë interesat e oligarkisë, e kurrësesi të Shqipërisë (aty ku bëj pjesë edhe vetë)
Se mos pandeh kush se jam Qorrist!
Ky i fundit është manipuluesi i dytë më profesionalë në Shqipëri, sigurisht pas Eriona Veliajt

Last edited:
@Uran fusha e IT ka fitime goxha te mira, plus ne jete po nuk investove mos prit ti 10 fishosh.
Agroni nuk ka qen ndonjehere ne pushtet dhe as ka vjedhur paret e Shqiptarve.
Meruni me hajdutin e surrelit dhe bisturin njehere, te dalin te tregojn si i kane bere miliarda $

Koha do tregoj per gjithsecilin..
e verteta ne vlore thuhet se eshte hajdut.
Agroni ben biznes ne shqiperi por leket shkojne jashte shqiperise.

@Uran fusha e IT ka fitime goxha te mira, plus ne jete po nuk investove mos prit ti 10 fishosh.
Agroni nuk ka qen ndonjehere ne pushtet dhe as ka vjedhur paret e Shqiptarve.
Meruni me hajdutin e surrelit dhe bisturin njehere, te dalin te tregojn si i kane bere miliarda $
Per ta bere me te besueshem problemet me pasurise te Shehajt, ishte prononcuar nje patronazhiste I Bashes.
Qe hidhte dyshime mbi deklarimet e pasurise & te ardhurave.
Thjwshte per info

Last edited:
Koha do tregoj per gjithsecilin..
e verteta ne vlore thuhet se eshte hajdut.
Agroni ben biznes ne shqiperi por leket shkojne jashte shqiperise.
Agroni thjesht pati intuitën të hapi call-center në Shqipëri.
Punon kryesisht për shoqëritë telefonike italiane .
Punëson diku te 1000 punëtorë në Shqipëri.
Më duket se ka hapur edhe biznes me fibrën optike. Para ka dhe i ka fituar me ndershmëri.
Çudi që ju fut politikës por nëse e ka bërë nuk e bën për perfitime personale.

Agroni thjesht pati intuitën të hapi call-center në Shqipëri.
Punon kryesisht për shoqëritë telefonike italiane .
Punëson diku te 1000 punëtorë në Shqipëri.
Më duket se ka hapur edhe biznes me fibrën optike. Para ka dhe i ka fituar me ndershmëri.
Çudi që ju fut politikës por nëse e ka bërë nuk e bën për perfitime personale.
Une nuk po e akuzoj agronin
Ama ne vlore kshu flitet..

Back