• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Anëtarëve të PS do t'ju vijë turp njëlloj si komunistëve në vitet 89-91!

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,518
Pikët
113
Protestat e fuqishme kundër Ramës, ish-ambasadori Roland Bimo: Anëtarëve të PS do t’u vijë turp njëlloj si komunistëve në vitet ’89-’91! Sjelljes së tyre iu ka kaluar koha, po i shërbejnë me zell…

Në një emision televiziv, ish-ambasadori u ndal edhe te sjellja e deputetëve dhe anëtarëve të PS ndaj protestës dhe mburojës që po i bëjnë kryeministrit Rama.

Ai u shpreh se ata do kujtohen me turp në të ardhmen, njëlloj si komunistët e në vitet e fundit të regjimit që u bënë mburojë e diktaturës para rënies së komunizmit në 1991.

Sjelljes së tyre shton Bimo u ka kaluar koha përballë qytetarëve shqiptarë...

Regjistrim Kur Sali Berisha mbronte me vendosmëri Enver Hoxhën dhe debati i ashpër me Ramiz Alinë​

-800-0-1742551057x800-0-berisha-ramiz-alia-110.jpg

Sot e prej kohësh, Sali Berisha na shfaqet si antikomunisti më i egër, por ka qënë një kohë kur Sali Berisha ishte ndër njerëzit më fanatikë në mbrotje të sistemit diktatorial dhe veçanërisht të figurës së diktatorit. TemA sjell një bisedë-debat ndërmjet Ramiz Alisë dhe Sali berishës në fillimet e protestave studedntore, kur Berisha distancohet kategorikisht nga qëndrimet kundër diktaturës.

Ramiz Alia: Shiko shoku Sali Berisha, me çfarë kërkesash me çfarë…

Sali Berisha: Ne distancohemi nga këto kërkesa. S’kemi asgjë të përbashkët me to…

Një grua: Shoku Sali… Shoku Sali, tregohu i sinqertë këtu edhe i pastër sepse nuk është ashtu siç e thoni ju. Nuk është ashtu…

Sali Berisha: Kujt i thu ti kshu moj! Me kë flet kshtu! A m’kupton apo jo… Ça kujton ti… Unë kam varre turqish edhe serbësh aty në livadhet e mija dhe nuk e ka lujt kush kurrë, jo më të luaj atë të Enver Hoxhës..a m’kupton apo jo… ça flet ti … ti je… më tregon ti mua sinqeritetin...

Back