Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Rasti i Kastriotit me kujton dy antaret e forumit tone, i ndjeri @Altin Kocaqi dhe @BARAT. Ky i fundit u helmua. Dhe askush nuk guxoi te bente nje eksperiz apo te hetohej si ceshtje. Nuk e di cili antare e shkroi dje se keto ceshtje do zbardhen mbas nja 100 vjetesh, dhe jam plotesisht dakort me ate qe tha.
Nuk i njoh por këto diskutime qëndrojnë në nivel spekulimesh, dhe problemi me spekulimet është se përderisa nuk kemi të dhëna të mjaftueshme objektive nuk mund të dalim në përfundime Mand.

Pse-në ta shpjeron @Petrit Kola se Une skam kohe.;)
Po nëse ke dëshirë për diskutime duhet dhe të argumentosh, pasi pa argument dhe thjeshtë me një fjali siç the ti që; idet sot janë më të rrezikshme se dikur nuk na çojnë në përfundime.

Po nëse ke dëshirë për diskutime duhet dhe të argumentosh, pasi pa argument dhe thjeshtë me një fjali siç the ti që; idet sot janë më të rrezikshme se dikur nuk na çojnë në përfundime.
Kur te jem gati per diskutime do e bej me gjithe qejf.

natyrisht, veç ai eshte thjesht mjek-kirurg,
do ta besoja kete qe thua (kuptohet me rezerva), nese ai do punonte ne ndonje kabinet ministerior,
Athere,

Saliu, e ka propozuar disa here, per deputet dhe Kryetar Bashkie.

Por ai seshte thjesht nje kirurg, po k qene edhe drejtor i Spitalit neurologjik, ose 5, si edhe shef katedre.

Pyet Marya cdo te thote, shef katedre.

Ne Spitali neurologjik, si ne cdo spital tjeter shteteror, nen udheheqjen e tij, asgje nuk behej pa paguar, qe nga sanitaret e me tej.

Ky qe sipas teje eshte vetem mjeku-kirurg, eshte Zeusi aty.

Bej ca kerkime edhe ne google.

Ne makine kishte nje femer, qe per gati 10 vjet asnje sja permende emrin.
E kam cilësuar këtu në f-a.
Në orën 19.15 Olldashi ka qenë tek infinity bar, Sheraton ku një telefonatë e ka larguar nga tavolina, Andi Bejtja ka qenë me të në bar dhe dikush tjetër.
Kur vajti në Elbasan dhe u rikthye?????
Kastriot Myftaraj ndjesë pastë ka svlruar shumë detaje që unë personalisht i dija siç i përshkruante aty.
Olldashi është vrarë dhe e gjithë ngjarja është manipuluar nga Sajmir Tahiri.
Tekefonin që kishte bisedat sekrete e ka sekuestruar Sajmir Tahiri (nuk e lejuan ish deputetin demokrat sot më duket është krryedemokrati i Durrësit ti afrohej vendit të ngjarjes, ka qenë nga të parët aty shoku më i ngushtë)
Si u dogj vendgjarja?????
Ka shumë ?????? që të vertetojnë dyshimet e ekzekutimit të tij, por që askush nuk guxon të flas për të vërtetën që fshihet pas "aksidentit"
Kam dhënë këtu edhe pohimin e ish të dashurës së të ndjerit në hollin e Sheratonit 2-3 ditë mbas varrimit.
Olldashi është vrarë me shkop bejsbolli, dhe i gjithë aksidenti është i stisur.

Akoma mireni me te ndjerin?!
Ai paska patur cancer cérébrale,lexoni simptomet e cancer cérébrale dhe do ta kuptoni qe gjeja me e mire per te ka qene vetvrasja.Po lexoj qe ka qen i zgjuar ,i ka thene gjerat troq pa pik frike,ai paska qen trime dhe si trim ka prfunduar.

AltinKocaqi, ishte vrasje e tmerrshme.

Ndersa pe Barat, ishte i vetdijshem, ai e kishte thene qe po me helmojne.
Maksi nuk kishte dite mos te me niste foto me shenja ne fytyre. Dhe me e keqja eshte se nuk degjonte te largohej nga aty, derisa sa morem dhe vesh qe ndroj jete.
Qoft i paharruar!

Back