• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Last edited:
Sapo lexova me titra qe Kastriot Myftaraj ishte hedhur nga ballkoni ne katin e katert te baneses.
Po ashtu eshte. Ka raste qe vet-vrasjet realizohen me 10 plumba ne koke. Cdo gje qe thote policia-qeveria duhet besuar. Po, Myftaraj ka vra veten ne se thote policia-qeveria.
Edhe Sokol Olldashi vdiq ne "aksident" me leva kokes mendoj une.

Ishte njeri i mire ky?

Mua mu ka duk kontroverz, mirepo nuk kam pa gje te keqe nga ky. Ishte shume kontroverz ne mendime, por e thoshte ate qe mendon.

Edhe intro e emisionit dhe veta titra qe ka udheheq Ju flet Moska mu ka duk e cuditshme.

U habita kur e pash lajmin, nese ka bo vetvrasje ndoshta ka pas vuatjtje shpirterore qe ka mbajte ne veti.

Mua mu ka duk kontroverz, mirepo nuk kam pa gje te keqe nga ky. Ishte shume kontroverz ne mendime, por e thoshte ate qe mendon.

Edhe intro e emisionit dhe veta titra qe ka udheheq Ju flet Moska mu ka duk e cuditshme.
Cili mund te jet motivi qe e kan vra?

Ishte njeri i mire ky?
Para shume vjetesh bera nje shkrim, dhe me shkrojti, po me mua c'pate. Nuk debatonte me mua, nuk kthente pergjigje.
Zoti e mershiroft dhe ja falt gjynahet.
U preft ne paqe.

Te marrte me vete. :p
Po si nuk le nje lajm te vetem pa e kundershtuar dhe dyshuar?
Kam nje gje qe quhet CERVELO dhe e kam 24 ore ne pune. Kjo eshte arsye. Te Allahut jemi dhe tek Alllahu do shkojm te gjithe.

Back