• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

e kane vrare apo eshte vetvrare, kjo nuk dihet me siguri, por ka qene gazetari qe ka patur me shume akses ne dokumentat sekrete te shtetit shqiptar, dhe dinte shume gjera, shume me teper se gazetaret e tjere,
nga e di qe te gjitha qe thoshte a ishin te verteta???

pashe ne lajme e thane qe qenka vizituar kohet e fundit dhe i paskan thene qe vuan nga nje semundje e rende .. (po spekulloj mbase cancer etc) e ndoshta prej kesaj se ka perballuar dot dhembjen
gjynah

SA sensible,jeni ju femrat?

Shiko,kjo eshte nje menyre se si diskreditoheshin "armiqte" e popullit dikur. Sot eshte mbushur Shqiperia me ish sigurimsa,siune,imorale,hetues,gjykates te cilet sot shkruajne libra,memorie,teori konspirative,disa jane bere mason etj. Dhe me keto palacolleqe jetojne si paraziter dje dhe sot. Hoxha,Berisha,Rama,Zogu etj ishin dhe jane shqiptare. Nuk ka nevoje te sajohen histori me partizan jugosllav qe vjen te kulla e Vicidolit si mik,dhe le me barre nenen e Saliut. Ky partizani na paska qene babai i Radovan Karaxhicit. E kesi historishe ka edhe per Enverin si gjoja i biri i nje armeni apo turku,Basha si nip i Enverit,Rama si nip i Zogut. Lali,jane karlliqe keto 😁
Materialet e KaqMyftarrajt jane gjera te pergatitura nga sherbimet.

Problemi eshte qe Rama, Veliaj, etj se hodhen asnjehere ne gjyq, ate.

Pse?

Pyet Mero Bazen, qe botoj karten e Edi Rames, pse jane miq tani?

Materialet e KaqMyftarrajt jane gjera te pergatitura nga sherbimet.

Problemi eshte qe Rama, Veliaj, etj se hodhen asnjehere ne gjyq, ate.

Pse?

Pyet Mero Bazen, qe botoj karten e Edi Rames, pse jane miq tani?
E nejse, beso ca te duash.

Ju flet Moska!!!!!!!
ASNJI nga PESHTARAKET ne media, nuk pati BYTHE,apo te bente ALUDIME.
RIP
Nuk është e vështirë për të kuptuar manipulimin e mediave që përcjellin lajmin.
Jo më shumë se 2 orë më parë "zjarr tv" njoftonte se policia ka informuar të ëmën.
Tashmë të gjitha mediat (edhe ato që mbahen për përcjellje të së vërtetës) i referohen ABC news të Klodian Allajbeut (një gylenist që po varfëron shqiptarët për ishujt Marshall) për një mjeke që e paska kuruar tek onkologjiku.
A thua se nuk i manipulon dekumentet tek spitalet tona me urdhër nga lart, e propozim nga poshtë.

Jo më shumë se 2 orë më parë "zjarr tv" njoftonte se policia ka informuar të ëmën.
Tashmë të gjitha mediat (edhe ato që mbahen për përcjellje të së vërtetës) i referohen ABC news të Klodian Allajbeut (një gylenist që po varfëron shqiptarët për ishujt Marshall) për një mjeke që e paska kuruar tek onkologjiku.
A thua se nuk i manipulon dekumentet tek spitalet tona me urdhër nga lart, e propozim nga poshtë.
Kjo mjekja ka emer?

Se mos na del noj gje tjeter,..

nga e di qe te gjitha qe thoshte a ishin te verteta???

nuk thashe qe te gjitha i kishte te verteta, ai kishte edhe plot aludime per çeshtje te ndryshme, disa i lidhte me teori konspiracioni, apo i lente si diçka mistike

Nona e tij eshte e MOSHUAR.
Dhe NUK e di se cfar te shkruaj.
Per....KACIN,me vjen SHUME KEQ.
Nuk kam deshire te hyje ne debate...i mire,apo i keq.
IKU.
RIP.

Brenda pak oresh kaq shume teori. Prisni deri neser ca do degjojme. Nderkohe keta te gjithe paguhen per informata dhe me shume per dizinformata. Ndoshta ka lidhje me sekretet qe jane brenda malit te Tomorit. Pika teorive Alfred Cakoiste

Gazeta Sot thote qe vuante nga kanceri.

Edhe une nuk e marr Kacin per dike qe vret veten, por lidhjet e Gazetes Sot me Kacin jane pothuajse 30 vjecare, dhe kam shkas te besoj qe po thone te verteten. Ndoshta ne nje moment te keq, Myftaraj besoi se gjeti nje rrugedalje.

Edhe une nuk e marr Kacin per dike qe vret veten, por lidhjet e Gazetes Sot me Kacin jane pothuajse 30 vjecare, dhe kam shkas te besoj qe po thone te verteten. Ndoshta ne nje moment te keq, Myftaraj besoi se gjeti nje rrugedalje.

Vështirë të besosh se për shkak të sëmundjes u vetëvra!

S'ke ç'të thuash më. RIP

Une MENDOJ...KACIN duhet ta leme te qete,ne fatkeqesine e tij.
Kto mediat KURVA ne Shqiperi,kane zbuluar....qe nje FEMER = GAZETARE e VRANE.
@halla nga korqa....numri 17-te???????????????????

Vështirë të besosh se për shkak të sëmundjes u vetëvra!

S'ke ç'të thuash më. RIP
Te mencurit ate duhet te bejne por une nuk e mbaja per te mencur Kacin.
Nje njeri i zgjuar duke e ditur fundin qe do linte leshte me kura te shtrenjta, do vuante, do lengonte dhe me ne fund do vdiste gjeja me racionale qe duhet te beje eshte te vrasi veten, t'ja kurseje vetes gjithe ato vuajtje.

VRASJE
Tash cili mund te jet motivi i vrasjes dhe dita dhe ora e vrasjes

pashe ne lajme e thane qe qenka vizituar kohet e fundit dhe i paskan thene qe vuan nga nje semundje e rende .. (po spekulloj mbase cancer etc) e ndoshta prej kesaj se ka perballuar dot dhembjen
gjynah
Pse beson ato qe shef ne TV?

Eshte hedhur apo e kane hedhur?

RIP
Ndodh qe te vrasin para se te te hedhin nga dritarja. Ose te vrasin dhe me pas ti ben aksident me makin. Ose te vrasin dhe me pas te ze korenti.Ka shume, nuk mund ti permend te gjitha se jan shume

Back