Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Jo po e ngriti gjyshja ime prej vorrit dronin.

Cili eshte mendimi yt per tashme te ndjerin?
Dronin e ngriten ata qe ben edhe 11 shtatorin.
Dikur kam ber shkrim per Koqo Danaj titulluar; Partiot nga mesi dhe lart. Po ashtu kam ber nje shkrim per Kastriot Myftarajn,; Patriot nga mesi dhe poshte. Me shkrujti ne email me tha , po me mua cpate. Kastrioti futej ne forume atahere e nofekn ....
Kastrioti nuk bente debat dhe nuk me kthente pergjigje kur komentoja edhe ne FB.
Si gjithe te tjeret ishte. Ne media, ne TV del nxjerin vetem ate qe i ben punen. Mbaj mend atehere kur propozoja qe te paguaja dhe te dilja gjysem ore ne TV. E dija qe nuk behej. Sherbimet sekrete me shume rendesi i kushtojn krijimit te medias se sa partive politike, shoqatave.

@Akrepi Mendimi im? Kastriotin e vran ata qe mund te ken vra Altin Kocaqin, Clirim Xhungen....

• Like
Reactions: Rex
Dronin e ngriten ata qe ben edhe 11 shtatorin.
Dikur kam ber shkrim per Koqo Danaj titulluar; Partiot nga mesi dhe lart. Po ashtu kam ber nje shkrim per Kastriot Myftarajn,; Patriot nga mesi dhe poshte. Me shkrujti ne email me tha , po me mua cpate. Kastrioti futej ne forume atahere e nofekn ....
Kastrioti nuk bente debat dhe nuk me kthente pergjigje kur komentoja edhe ne FB.
Si gjithe te tjeret ishte. Ne media, ne TV del nxjerin vetem ate qe i ben punen. Mbaj mend atehere kur propozoja qe te paguaja dhe te dilja gjysem ore ne TV. E dija qe nuk behej. Sherbimet sekrete me shume rendesi i kushtojn krijimit te medias se sa partive politike, shoqatave.

@Akrepi Mendimi im? Kastriotin e vran ata qe mund te ken vra Altin Kocaqin, Clirim Xhungen....

Te futemi direkt ne teme Petrit.
Ku ishe sot paradite?
Ti e shtyve?

Shakaaa

Te futemi direkt ne teme Petrit.
Ku ishe sot paradite?
Ti e shtyve?

Shakaaa
jam 100% i bindur qe Altin Kocaqin e vran me skenar. Shok te tij te afert thane se ai nuk ishte per te vdek kur e cuan ne spital. Vulen thone se ja vun ne spital.
Absolutisht qe kish motiv per te vra Altin Kocaqin.
Po per Clirim Xhungen ke degjuar?

• Like
Reactions: Rex
jam 100% i bindur qe Altin Kocaqin e vran me skenar. Shok te tij te afert thane se ai nuk ishte per te vdek kur e cuan ne spital. Vulen thone se ja vun ne spital.
Absolutisht qe kish motiv per te vra Altin Kocaqin.
Po per Clirim Xhungen ke degjuar?

Jo, nuk me duket.

Edhe ky kishte vdekje te dyshimte?

Jo vetem qe mendoj por jam i bindur.

Cfare fakte kemi per te kunderten?
IQ e Ballistit Morina eshte per te ber shume mire punen e karvanarit, karvan me mushka. Tash dukej qart se nje pjes e policis dhe sherbimit sekret serb ishte bler se bashku me ate "trimin" serb qe thone se ka tatuazh Skenderbeun.
Hapim teme me vete e e kalojm ne sit ngjarjen.

IQ e Ballistit Morina eshte per te ber shume mire punen e karvanarit, karvan me mushka. Tash dukej qart se nje pjes e policis dhe sherbimit sekret serb ishte bler se bashku me ate "trimin" serb qe thone se ka tatuazh Skenderbeun.
Hapim teme me vete e e kalojm ne sit ngjarjen.

Nuk eshte skenderbeun ai ne tatuazh.. nese e ke fjalen per ivan bogdanov.

IQ nuk e di sa ka ballisti por zemren e ka shume te madhe. Mos i njollosni njerezit pa asnje baze, vetem me hamendje.

Nuk eshte skenderbeun ai ne tatuazh.. nese e ke fjalen per ivan bogdanov.

IQ nuk e di sa ka ballisti por zemren e ka shume te madhe. Mos i njollosni njerezit pa asnje baze, vetem me hamendje.
Nuk e njollos. Zemren te madhe dhe shqiptare e ka, por dronin nuk e ngriti ai. Guxon ai te debatoj ate qe supozohet se beri, guxon ta kalojm ne filtra?

Nuk e njollos. Zemren te madhe dhe shqiptare e ka, por dronin nuk e ngriti ai. Guxon ai te debatoj ate qe supozohet se beri, guxon ta kalojm ne filtra?

Ohu, po thuaje pra. Kush e ngriti dronin ne Beograd?

Miredita.
Ne rradhe te pare ngushellime familiareve dhe nones se tij.
E DYTA....kon fluturu ne nga kati i .....13-te tek = axha.
Nuk pati kqyrues.
Biles...edhe ne njemacka,vrau veten nje politikan (DIKUR) dhe ne dhomen e hotelit,NUK gjeten APET covjece.
Ky politikani kishte nje gote te dyte me SHAMPANJE,dhe e tokte me veten.
Kshu u hodh nga dritarja dhe drejtori i një banke të pleksur rëndë me politikën knej

Ohu, po thuaje pra. Kush e ngriti dronin ne Beograd?
@edlin
e thashe qysh ne fillim. Ata qe ben 11 shtatorin qe rezuan kullat dhe qe ate dite do hidhin ne ere edhe ura edhe tunele nen det, por nuk u ecen keto te fundit se u arrestuan rastesisht

@edlin
e thashe qysh ne fillim. Ata qe ben 11 shtatorin qe rezuan kullat dhe qe ate dite do hidhin ne ere edhe ura edhe tunele nen det, por nuk u ecen keto te fundit se u arrestuan rastesisht
Po kush janë ... na thuaj ndonjë emër, mbase e njohim

ata qe kishin inxhienru perleshje midis futbollisteve shqiptar dhe serb ne fush direkt ne publik dhe ne tv

kole mavria, se ora 12 e notes se do iki te flej, qetesohu, mos shif skenare atje ku ka inisiativa personale apo me dy-tre shoke,
je lodhur, ik fli tani, uuu harrova, atje tek ty tani eshte ora 6 e mbasdites, ose 5 e mbasdites,

Back