Puhiza
E mëngjesit
Jo me sdi gje une per vrasje. Po meqe kishin ide te njejta , thash mos ngelte vetem pa shoqeri.Vrasjet behen me faza. Nuk mund te vriten te gjithe ne nje dite.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo me sdi gje une per vrasje. Po meqe kishin ide te njejta , thash mos ngelte vetem pa shoqeri.Vrasjet behen me faza. Nuk mund te vriten te gjithe ne nje dite.
Varet nga dragaminat qe e kane shtyre, por edhe mund ta kishin vra para se ta hidhin.Ku shtyhej ai, si tank !
Normalisht keto lloj perdorje ashtu perfundojn. te shofim se c'do bejn me Salen. Me Salen mund te jepet lajm se, varu gruan dhe ja futi edhe vetes. @Akrepi eshtte gati ta besoj.Jo me sdi gje une per vrasje. Po meqe kishin ide te njejta , thash mos ngelte vetem pa shoqeri.
Eshte pune fantazie thote @ClarkQyqa, po ku do gje une !
Mos na fut ne burg kot !
Llogjikë Petrit.. llogjikë..@edlin
Mendoj se te vaksinuarit kane tendenc te besojn cdo gje qe thote media, qeveria, sherbimet sekrete, qe ne kete rast eshte se ai vrau veten.
Po shpërndan grada kështu ?@Puhiza
edhe sa muaj i kan ngel Mustafait deri sa ta vrasin.Te zej korenti aksidentalisht per shembull ,
Vellai i Elenit ky?AltinKocaqi, ishte vrasje e tmerrshme.
Ndersa pe Barat, ishte i vetdijshem, ai e kishte thene qe po me helmojne.
Ka pas e 1 vella tjeter ajo. Beni me duket. Kush e di mbase eshte anetar ketuPo,
E vrau burr-hamshori i saj.
dhe thone se e PERFUNDUAN ne SPITAL. Thone se doren e fundit ja dhan ne spital.Po,
E vrau burr-hamshori i saj.
Trupellazgat e vaksinuar mendojn se Ukrahina ka pushtuar Rusin dhe shume te tjera se ekonomia Ruse ka kapitulluar dhe pritet vetem urdheri i Pandali Majkos qe te vritet Putin.Po shpërndan grada kështu ?
Nëse mendon se Nano qenka i rrezikshëm e duhet vrarë ... mua më takon të mendoj se të ka mbetur vetëm kosherja
Po më shan kështu ?Trupellazgat e vaksinuar mendojn se Ukrahina ka pushtuar Rusin dhe shume te tjera se ekonomia Ruse ka kapitulluar dhe pritet vetem urdheri i Pandali Majkos qe te vritet Putin.
Mustafain kan me e vra vllazria muslimane.Po më shan kështu ?
Unë nuk të shava.. thashë nëse mendon
Nuk besoj se mendon që Mustafai është i rrezikshëm..
Apo e mendon vërtetë ?
Pse o ?Mustafain kan me e vra vllazria muslimane.
Epo ata jan tamam.Pse o ?
Ai gjys k@qe kanari është, nuk është as tamam
Këtu të jap të drejtë... edhe mundet.. nuk e kisha menduar nga kjo anëEpo ata jan tamam.
Nuk i njof, kete gje e kam mesuar nga media.Ka pas e 1 vella tjeter ajo. Beni me duket. Kush e di mbase eshte anetar ketu

Eshte VEGEL, perdoret. Kur te mos duhet, te kaloj faza, e rregullojn. Te gjithe jane VEGLA. Nuk ka perjashtim.Po më shan kështu ?
Unë nuk të shava.. thashë nëse mendon
Nuk besoj se mendon që Mustafai është i rrezikshëm..
Apo e mendon vërtetë ?