Petrit Kola
PERANDOR
Aktori Lavderim Muhaxheri ?Mustafain kan me e vra vllazria muslimane.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Aktori Lavderim Muhaxheri ?Mustafain kan me e vra vllazria muslimane.
Ka pas e 1 vella tjeter ajo. Beni me duket. Kush e di mbase eshte anetar ketu
Ish-ministri zbulon kërkesën e fundit të Kastriot Myftaraj : Më mori në telefon
MË: 9 KORRIK 2022
View attachment 153408
Kastriot Myftaraj
Ish-Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka treguar bisedën e fundit me analistin Kastriot Myftaraj i cili u vetëhodh nga dritarja e katit të katërt dy ditë më parë.
“Kastriot Myftari ishte paditur në gjyq nga Edi Rama. Pak kohë më parë më shkroi në whatsapp ku më kërkoi ta përfaqësoja si avokat. Nuk munda ta përfaqësoj sepse ndër të tjera po merresha me një operacion gjuri.
Por Kaçi shkoi në atë botë edhe si i paditur nga Edi Rama. Kam idenë se është edhe sot pas vdekjes, i paditur… ”, shkroi Manjani.
Kastriot Myftaraj ndërroi jetë paraditen e së enjtes, pasi u vetëhodh nga kati i katërt i banesës ku jetonte.
--
![]()
Ish-ministri zbulon kërkesën e fundit të Kastriot Myftaraj: Më mori në telefon - Bota Sot
Ish-Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka treguar bisedën e fundit me analistin Kastriot Myftaraj i cili u vetëhodh nga dritarja e katit të katërt dy ditë më parë. “Kastriot Myftari ishte...www.botasot.info
--------------------------
"Por Kaçi shkoi në atë botë edhe si i paditur nga Edi Rama. Kam idenë se është edhe sot pas vdekjes, i paditur…".
Kjo asht e tmerrshme.
Lene kte muhabet me mire.Vet-hodh? E sigurt? Ka video te vet-hedhjes?
Kush tha i rrezikshem ?Po shpërndan grada kështu ?
Nëse mendon se Nano qenka i rrezikshëm e duhet vrarë ... mua më takon të mendoj se të ka mbetur vetëm kosherja
O puhiza nuk fola gjëKush tha i rrezikshem ?
E thash me lart, ti benin shoqeri njeri tjetrit. Mos ishte vetem Kastrioti.
Plus asgje serioze spata. Ishte shaka. Merre me shtruar.
Qenka nderliku puna,..Ish-ministri zbulon kërkesën e fundit të Kastriot Myftaraj : Më mori në telefon
MË: 9 KORRIK 2022
View attachment 153408
Kastriot Myftaraj
Ish-Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka treguar bisedën e fundit me analistin Kastriot Myftaraj i cili u vetëhodh nga dritarja e katit të katërt dy ditë më parë.
“Kastriot Myftari ishte paditur në gjyq nga Edi Rama. Pak kohë më parë më shkroi në whatsapp ku më kërkoi ta përfaqësoja si avokat. Nuk munda ta përfaqësoj sepse ndër të tjera po merresha me një operacion gjuri.
Por Kaçi shkoi në atë botë edhe si i paditur nga Edi Rama. Kam idenë se është edhe sot pas vdekjes, i paditur… ”, shkroi Manjani.
Kastriot Myftaraj ndërroi jetë paraditen e së enjtes, pasi u vetëhodh nga kati i katërt i banesës ku jetonte.
--
![]()
Ish-ministri zbulon kërkesën e fundit të Kastriot Myftaraj: Më mori në telefon - Bota Sot
Ish-Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka treguar bisedën e fundit me analistin Kastriot Myftaraj i cili u vetëhodh nga dritarja e katit të katërt dy ditë më parë. “Kastriot Myftari ishte...www.botasot.info
--------------------------
"Por Kaçi shkoi në atë botë edhe si i paditur nga Edi Rama. Kam idenë se është edhe sot pas vdekjes, i paditur…".
Kjo asht e tmerrshme.
Sa romantikNë mëngjesin e ditës tjetër, shërbëtorja gjeti....
gruan e Stalinit të vdekur në dhomën e saj të gjumit.
Ajo qëlloi veten me pistoletë në kokë.
Për Stalinin një tronditje,,,,,,Fëmijët harrohen për pak ditë, mësohet të ketë thënë, por unë jam i destinuar,të jetoj.
Kështu flet njeriu që ka qindra mijëra të dëbuar dhe ka vrarë(mbase)
.Nuk ka asnjë shpjegim zyrtar për ngjarjen.
Gruaja e Stalinit merr një funeral shtetëror, jo....
në Kremlin, por në varrezat Novodevichy të Moskës, ku....
janë varrosur shkencëtarët dhe artistët.
Në qytet vazhdojnë thashethemet se Stalini shkon atje natën, i vetëm.
Ai ulet aty dhe shikon varrin.
FAZITI....per zenaQIRAT e forumit.
Sa romantik![]()
E kisha llafin per stalinin beno.Do perpiqemi heren qeter,te jemi te tille.
Irgendwie,Beni harron shume gjera.
Qe thua ti.
E kisha llafin per stalinin beno.
Po me citove mua.O puhiza nuk fola gjë
Ashtu kisha një muhabet me Petritin
Lapsus frojdjan i thone ksaj gjeje,...Po me citove mua.
Si me ngatrrove me petritin aman. Nuk shoh ngjashemri mes nesh. Hahahhaha.
@Petrit Kola![]()