Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Ne Moske....eshte XHAMIA me e madhe.
HARRAM te flasesh per te ndjerin.
SUMC komb.

Kacit i shijonin komentet negative e sharjet dhe faqja e tij ne facebook mbante rekord per sharje. Ndryshe nga shume te tjere qe bejne bllok armiqte e tyre dhe fshijne komentet negative , Kaci i mbante dhe si duket kjo i jepte andrenaline.

Pse kerkon qe tja heqesh kenaqesine e vetme te tij te kesaj bote , ndoshta Kaci po i shijon komentet negative dhe ne boten tjeter .

Kacit i shijonin komentet negative e sharjet dhe faqja e tij ne facebook mbante rekord per sharje. Ndryshe nga shume te tjere qe bejne bllok armiqte e tyre dhe fshijne komentet negative , Kaci i mbante dhe si duket kjo i jepte andrenaline.

Pse kerkon qe tja heqesh kenaqesine e vetme te tij te kesaj bote , ndoshta Kaci po i shijon komentet negative dhe ne boten tjeter .

si komente negative rolexo, qe shanin ate kaçin, apo qe shanin ata per te cilet fliste kaçi,

Kaçi mund ti ketë mbajtur komentet negative se nuk i interesonte se çfarë i thoshnin të tjerët. Ndoshta ka qenë njeri që ka besuar tek vetja.
Nga komentet negative njeriu lëndohet nuk merr adrenalinë. Nëse ti më bën ironi, unë me ironi ta kthej, nëse më shan ndoshta nuk do bie në atë nivel por do ta kthej në tjetër formë. Kaçi ka qenë liberal dhe ndoshta prandaj nuk i ka hequr komentet negative.

Kaçi mund ti ketë mbajtur komentet negative se nuk i interesonte se çfarë i thoshnin të tjerët. Ndoshta ka qenë njeri që ka besuar tek vetja.
Nga komentet negative njeriu lëndohet nuk merr adrenalinë. Nëse ti më bën ironi, unë me ironi ta kthej, nëse më shan ndoshta nuk do bie në atë nivel por do ta kthej në tjetër formë. Kaçi ka qenë liberal dhe ndoshta prandaj nuk i ka hequr komentet negative.
Kaci

Personalisht, standarti qe une kam aplikuar eshte; vetem te mos kishte sulme/ofedime personale, pasi perpiqesha qe nivelin qeneror te debatit kombetar ta ngrija mbi atje nivel. Vetem sulmet/ofendimet personale i hiqja. A i kam kam ngrit une shqipfolesit mbi nivelin e qenit. Mendoj se po, deri sa me mbyllen faqet.
Edhe ketu ne kete forum niveli ne pergjithesi le per te deshiruar. duke filluar nga kUmandaret qe fshin tema.

po per çfar komentesh negative flitet titanic, se une nuk kam fejsbuk, dhe pyeta edhe rolexin,
ishin komente negative kunder kaçit, apo pro kaçit dhe kundra atyre qe permendte kaçi, pra mbeshtetnin kaçin,

po per çfar komentesh negative flitet titanic, se une nuk kam fejsbuk, dhe pyeta edhe rolexin,
ishin komente negative kunder kaçit, apo pro kaçit dhe kundra atyre qe permendte kaçi, pra mbeshtetnin kaçin,
Flitet për komentet e njerëzve, budalliqet e njerëzve më saktë; ti je kështu e ti je ashtu, ti bën këtë e ti bën atë unë jam ky, e ti je ai, por dhe që ishin kundër Kaçit. Aman, gjëra idiotësira; ofendime, sharje idiotësirat e njerëzve të zakonshëm. Unë kur merrem me këto më duket sikur harxhoj energji kot. Janë gjëra që nuk sjellin asnjë dobi...

Po m
Eshte VEGEL, perdoret. Kur te mos duhet, te kaloj faza, e rregullojn. Te gjithe jane VEGLA. Nuk ka perjashtim.

Ke shkru kete per mua;

.. mua më takon të mendoj se të ka mbetur vetëm kosherja.
Po mir te ka then, bletet ku i ke?🤣

Flitet për komentet e njerëzve, budalliqet e njerëzve më saktë; ti je kështu e ti je ashtu, ti bën këtë e ti bën atë unë jam ky, e ti je ai, por dhe që ishin kundër Kaçit. Aman, gjëra idiotësira; ofendime, sharje idiotësirat e njerëzve të zakonshëm. Unë kur merrem me këto më duket sikur harxhoj energji kot. Janë gjëra që nuk sjellin asnjë dobi...
Janë njerëz të manipuluar nga Elvis Nacet e bamirësisë dhe religjionit.
A thua se ti tregosh udhën nga vjen Elvisi & co dhe si ka ardhur, je armik i popullit!
Ja pra dekadat kalojnë post '90, e ne mbetemi të njëjtët duke i bërë gjygjin dikujt post mortum për fjalën e tij të lirë.
Elvisi që u pasurua me lekët e bamirësisë është i mëkatit , dhe jo Kastrioti që u mundua të informoj publikun se nga vjen Elvisi.
Dikur thonim, "Ç'.ut skafi e paska nxjerrë në brigjet e EU këtë injorante, sot duhet të themi se;- Ç'injorante japin leksione rrjetesh sociale dhe jo vetëm"

Elvisi eshte hajdut kurse Kaçi ishte djall! Zoti hajdutit ne shtetin e tij vetem, i pret doren kurse djajte i vret rrugeve neper aksidente misterioze!
Zoti djajte i ka alergji!

Janë njerëz të manipuluar nga Elvis Nacet e bamirësisë dhe religjionit.
A thua se ti tregosh udhën nga vjen Elvisi & co dhe si ka ardhur, je armik i popullit!
Ja pra dekadat kalojnë post '90, e ne mbetemi të njëjtët duke i bërë gjygjin dikujt post mortum për fjalën e tij të lirë.
Elvisi që u pasurua me lekët e bamirësisë është i mëkatit , dhe jo Kastrioti që u mundua të informoj publikun se nga vjen Elvisi.
Dikur thonim, "Ç'.ut skafi e paska nxjerrë në brigjet e EU këtë injorante, sot duhet të themi se;- Ç'injorante japin leksione rrjetesh sociale dhe jo vetëm"
Unë nuk e di Par nëse ata janë njerëz të manipuluar nga Elvis Naçi apo jo, nuk kam fakte. Së dyti, nëse Kastrioti ka informuar publikun se nga vjen e kush është Elvisi duhet ta shikojmë në disa mënyra; pse duhet ta bënte Kaçi një veprim të tillë ? Mos ka ndikuar xhelozia ? Mos ka pasur miqësi me Kaçin dhe e ka prishur miqësin dhe pastaj nxorri të dhëna për Elvisin. Këto janë pyetje të rëndësishme për tu bërë se nëse s'kemi fakte ngelim tek akuzimet. Së treti: nëse Elvisi është pasuruar me lekët e bamirësis kjo do quhesh mashtrim dhe ngelet në dorën e prokurorisë. Pra; kjo është çështje që duhet të merret në hetim, se është akuzë e rëndë kjo, s'është muhabet tha ky tha ai.

Unë nuk e di Par nëse ata janë njerëz të manipuluar nga Elvis Naçi apo jo, nuk kam fakte. Së dyti, nëse Kastrioti ka informuar publikun se nga vjen e kush është Elvisi duhet ta shikojmë në disa mënyra; pse duhet ta bënte Kaçi një veprim të tillë ? Mos ka ndikuar xhelozia ? Mos ka pasur miqësi me Kaçin dhe e ka prishur miqësin dhe pastaj nxorri të dhëna për Elvisin. Këto janë pyetje të rëndësishme për tu bërë se nëse s'kemi fakte ngelim tek akuzimet. Së treti: nëse Elvisi është pasuruar me lekët e bamirësis kjo do quhesh mashtrim dhe ngelet në dorën e prokurorisë. Pra; kjo është çështje që duhet të merret në hetim, se është akuzë e rëndë kjo, s'është muhabet tha ky tha ai.
Prokuroria!!!!!!!!
Për të parë nëse Elvisi ka abuzuar me fondet e bamirësisë apo jo, kontrolloj pasurinë që i është shtuar me kalimin e viteve dhe kostot e jetesës të së shoqes që mund të krahasohet me të shoqen e Tao Tao Ballës dhe ishit të Sokol Pall Skype.
Kastrioti ka dhënë fakte të pakontestueshme për Naçi ortodoks të konvertuar në Hoxhë bamirës.
Sigurisht që këtu nuk jemi për ti bërë gjygjin askujt, por më së paku hoxha dhe hoxhallarët meqë predikojnë fjalën e ZOTIT duhet të kishin heshtur ditën e gjykimit të tij.
Nëse nuk heshtën, kjo i bën ata të mpleksur

Eshte VEGEL, perdoret. Kur te mos duhet, te kaloj faza, e rregullojn. Te gjithe jane VEGLA. Nuk ka perjashtim.

Ke shkru kete per mua;

.. mua më takon të mendoj se të ka mbetur vetëm kosherja.
Nëse mendon ashtu... të kam thënë...
Këta janë bishta , vegla siç i quan ti... Nuk ngrenë peshë...
Unë mësoj shpejt, i përshtatem gjuhës së bashkëfolësit duke ruajtur etikën time

Nëse mendon ashtu... të kam thënë...
Këta janë bishta , vegla siç i quan ti... Nuk ngrenë peshë...
Unë mësoj shpejt, i përshtatem gjuhës së bashkëfolësit duke ruajtur etikën time
".. mua më takon të mendoj se të ka mbetur vetëm kosherja"

Me siper e shkrove ti me mua.

Back