• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Flitet për komentet e njerëzve, budalliqet e njerëzve më saktë; ti je kështu e ti je ashtu, ti bën këtë e ti bën atë unë jam ky, e ti je ai, por dhe që ishin kundër Kaçit. Aman, gjëra idiotësira; ofendime, sharje idiotësirat e njerëzve të zakonshëm. Unë kur merrem me këto më duket sikur harxhoj energji kot. Janë gjëra që nuk sjellin asnjë dobi...

rrofsh per sqarimin, tamam kohe e humbur te mirresh me budalliqet qe shkruajne shtresat e ulta te shoqerise,

sill thenien time qe te provkoi kete reagim. flm
Po ti bën tallje haptazi me inteligjencën tonë orë e minutë, të preku kosherja kështu ?
Ç'duhet 6 them për një njeri që i lidh vaksinat me këto muhabete dhe më rreshton Nanon në listë?

Nejse, të pëlqeka muhabet tërkuza...
Kam dëgjuar se shumë nga këta gazetarët investigativ,bëjnë lek me presione dhe shantazhe... është e vërtetë ?

Po ti bën tallje haptazi me inteligjencën tonë orë e minutë, të preku kosherja kështu ?
Ç'duhet 6 them për një njeri që i lidh vaksinat me këto muhabete dhe më rreshton Nanon në listë?

Nejse, të pëlqeka muhabet tërkuza...
Kam dëgjuar se shumë nga këta gazetarët investigativ,bëjnë lek me presione dhe shantazhe... është e vërtetë ?
Shumica pjerdhin nga bytha,ky Petrit Cazzo Kola pjerdh nga trute. Ca lodhesh me ate cazzo?

Prokuroria!!!!!!!!
Për të parë nëse Elvisi ka abuzuar me fondet e bamirësisë apo jo, kontrolloj pasurinë që i është shtuar me kalimin e viteve dhe kostot e jetesës të së shoqes që mund të krahasohet me të shoqen e Tao Tao Ballës dhe ishit të Sokol Pall Skype.
Kastrioti ka dhënë fakte të pakontestueshme për Naçi ortodoks të konvertuar në Hoxhë bamirës.
Sigurisht që këtu nuk jemi për ti bërë gjygjin askujt, por më së paku hoxha dhe hoxhallarët meqë predikojnë fjalën e ZOTIT duhet të kishin heshtur ditën e gjykimit të tij.
Nëse nuk heshtën, kjo i bën ata të mpleksur
Ai qe hapi optiken?
Nje pale syze kundrejt nje mekati te fale?🤔

• Hugs
Reactions: par
Nese shoku Naci vjedh zotrine e tij dhe ai e di dhe eshte i kenaqur me te, ç'te duhet ty? Humbet gje ti? Nese tipa te tille duan te zhyten thelle e me thelle ne mekate direkte, fiton gje ti? Le te zhyten.
Kurse Kaci u denua nga zotrinj te tjere qe nuk e durojne dot derrizmen ne oborrin e tyre!

Nese shoku Naci vjedh zotrine e tij dhe ai e di dhe eshte i kenaqur me te, ç'te duhet ty? Humbet gje ti? Nese tipa te tille duan te zhyten thelle e me thelle ne mekate direkte, fiton gje ti? Le te zhyten.
Kurse Kaci u denua nga zotrinj te tjere qe nuk e durojne dot derrizmen ne oborrin e tyre!
Cdo person publik duhet te kaloj ne sit.

Ku ka zë, s'është pa gjë!
C’pune ka Sri Lanka 🇱🇰 me Kacin ne Tirone?? 🙄Tani moren kot thashethemet. 🤨

Back